“Hatay’ın AK Sultanı Vekil Çelik yoğun temposuna devam ediyor”

“Hatay’ın AK Sultanı Vekil Çelik yoğun temposuna devam ediyor”

ABONE OL
31 Temmuz 2021 20:46
“Hatay’ın AK Sultanı Vekil Çelik yoğun temposuna devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik TBMM’nin resmi tatile girmesinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İl genelinde her gününü bir ilçeye ayırarak Antakya’da vatandaşlarla bir araya geliyor. Hemşehrilerinin taziyelerine katılan acılı günlerini paylaşan Vekil Çelik hasta olanlarada geçmiş olsun ziyaretlerinide ihmal etmiyor.

ANTAKYA KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLBAHAR NESRİN JONTÜRK’DE ÇELİK’İN YANINDA

Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Nesrin Jöntürk’ü ziyaretlerde yanından ayırmayan Çelik, sırasıyla; Ürgenpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Cuma Devrim’i, Kardeşler Mahallesi’nde ikamet eden Ali Porsuk’un kızını, Havuzlar Mahallesi sakinlerinden vefat eden merhum Dursun Akın’ın ailesini, Havuzlar Mahallesi sakinlerinden vefat eden merhum Osman Kupon’un ailesini, Havuzlar mahalle muhtarı Mehmet Tekbaş’ı, önceki dönem ilçe başkanı Ramazan Alpaslan’ın dedesini, Bağrıyanık Mahallesi sakinlerinden vefat eden merhum Taner Albayrak’ın ailesini, Bağrıyanık Mahallesi’nde ikamet eden Zeydan Yaşar ve ailesini, Bağrıyanık mahalle sakinlerinden vefat eden merhum Ahmet Sunar’ın ailesini, AK Partinin emektarlarından ameliyat olan Bekir Sertbaş’ı, Çarşı ve Mahalle Bekçisi merhum Mustafa Yıldız’ın ailesini, Aşağıoba mahalle sakinlerinden vefat eden merhum Abdullah Zobu’nun ailesini, Aşağıoba mahalle sakinlerinden elim bir trafik kazası sonucu vefat eden merhum Sezai Kuvvetli’nin ailesini, Aşağıoba mahalle sakinlerinden vefat eden merhum Ayhan Sertel’in ailesini ziyaret etti.

VATANDAŞLAR ÇELİK’E YAKIN İLGİ GÖSTERDİLER

Vekil Çelik ziyaretlerinin ikinci kısmında ise iş insanı Han Plaza sahibi Ahmet Cüceoğlu’nu, Bağrıyanık mahallesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşları, Bağrıyanık mahallesinde ikamet eden Ahmet amcayı, Antakya karpuz pazarı esnafını, elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Türk Diyanet-Sen Hatay Şube Başkanı merhum Bekir Sağlam’ın ailesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde hane halkı ile yakından ilgilenen Vekil Çelik’e vatandaşlar da yakın ilgi gösterdiler. Her gittiği evde güler yüz ve tebessümle karşılanan Çelik, tüm vatandaşlara nezaketleri için teşekkür etti.

ÇELİK: HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN EMRİNDEYİZ

Ziyaretlerde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı, geride kalanlara uzun ömürler dileyen Vekil Çelik, yaptığı hasta ziyaretlerinde de hasta olan vatandaşlara acil şifalar dileklerini iletti.
Vatandaşların her zaman emrinde olduğunu belirten Çelik, “AK Parti olarak meclisin tatile girmesiyle çalışmalarımıza ilimizde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hanelerine misafir olduk. Bizleri ailelerinden ayırt etmediler. Her gittiğimiz yerde bağırlarına bastılar. Biz bu necip millet için ne yapsak azdır. Hepsinden Allah razı olsun. Biz her zaman milletimizin emrindeyiz” şeklinde konuştu. Vekil Çelik, ziyaretlerde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli