Hatay’ın yeni gözdesi “Devrent Sosyal Tesisleri”

Hatay’ın yeni gözdesi “Devrent Sosyal Tesisleri”

ABONE OL
6 Ekim 2021 13:03
Hatay’ın yeni gözdesi “Devrent Sosyal Tesisleri”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Yayladağı İlçesi’nde hizmete giren Devrent Sosyal Tesisleri kısa sürede kampçıların yeni gözdesi oldu. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar kamp alanını doldurdu.

Yayladağı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Devrent Sosyal Tesisleri, hafta sonunu fırsata çevirmek isteyen vatandaşların gözdesi haline geldi. 

Hem kendi çadırlarıyla hem de alanda bulunan çadırlarla konaklama fırsatı bulan kampçılar, Hatay’ın yeni yüzü Devrent Sosyal Tesislerin doldurdu.

YAYLADAĞI GELİŞİYOR, GÜZELLEŞİYOR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın: “Devrent Sosyal Tesislerinde hazırladığımız kamp alanında ilk misafirler çadırlarını kurdu. Tercihleri için kamp ekibine Yayladağı Belediyesi olarak teşekkür ediyoruz. Yayladağı Belediyesi olarak ilçemizin gelişip güzelleşmesi adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

16 BİN MİSAFİRİ AĞIRLADIK Başkan Yalçın: “Doğal güzelliklerimizi turizme kazandırmak ve sosyal alanlarımızı daha işlevsel hale getirmek adına Devrent Sosyal Tesisleri’de yaptığımız çalışmalar sürüyor. Son 5 ayda tesislerimizde hizmete giren; Zipline, Paintball sahası, Macera Park, Restorant Tandır , Çadır kamp alanı, mangal alanları, çeşmeler, mini gölet ve banklarla güzelleştirdiğimiz serbest piknik alanımızda; Bir dönemi pandemi sürecine denk gelmesine rağmen 5 ayda yaklaşık 16 bin misafiri ağırladık. Ayrıca geçtiğimiz ay tamamlanan kır düğün salonumuz birçok mutlu güne ev sahipliği yaptı.Yeni istihdam alanları da oluşturan tesisimizde, “Yayladağı Kent Kart” sistemi ve birçok “ilki” daha hizmete sunmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli