Hataylılar sağlıklı yaşam için pedal çevirdi

Hataylılar sağlıklı yaşam için pedal çevirdi

ABONE OL
22 Mayıs 2022 22:35
Hataylılar sağlıklı yaşam için pedal çevirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu Hatay’da 10’uncu kez düzenlendi.

   
70 ilde eş zamanlı gerçekleşen tura Hataylılar yoğun ilgi gösterdi. Yeşilay Bisiklet Turu’nun her geçen yıl yaygınlaştığını ve daha çok ilgi gördüğünü belirten Yeşilay Hatay Şube Başkanı Yüksel Aydın, “Spor ve hareketli yaşam bağımlılıklardan uzak bir yaşamın olmazsa olmazları arasında yer alıyor” dedi. Bisikletliler Derneği iş birliği ile birlikte düzenlenen etkinliğin Hatay ayağında bisikletliler Hatay sokaklarında pedal çevirdi. Yoğun ilgi gören turun Hatay ayağına amatör ve profesyonel sporcular katıldı. Tur bu yıl “Yeşilay Varsa Hayat Var” sloganıyla gerçekleştirildi.


AYDIN: SAĞLIKLI YAŞAM FARKINDALIĞI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
Sağlıklı yaşam alışkanlıkları içinde sporun çok önemli bir yeri olduğuna ve bu kapsamda spor etkinliklerine büyük önem verdiklerine değinen Yeşilay Hatay Şube Başkanı Yüksel Aydın: “Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızda bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz.

Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; bugüne kadar yaklaşık 150 bin kişinin katılım sağladığı, artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu faydalı amaç için büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte sizlerle bir araya gelmiş olmak bizler için çok değerli. Biz, sizlerin desteğiyle çok daha güçlüyüz!

Daha nice etkinlikte sizlerle, bir araya gelmek dileğiyle” dedi.
Yoğun ilgi gören program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli