Hatayspor ‘Milli Ara’ Dönüşü Kaybetmiyor

Hatayspor ‘Milli Ara’ Dönüşü Kaybetmiyor

ABONE OL
16 Kasım 2021 12:27
Hatayspor ‘Milli Ara’ Dönüşü Kaybetmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli ara dönüşünde oynadığı iki maçtan 6 puanla ayrılmayı başaran bordo beyazlılar, yine bir milli ara dönüşünde lige galibiyetle devam etmek istiyor.

29 Ağustos’ta başlayan ilk milli aranın dönüşünde Çaykur Rizespor deplasmanında 2-0’lık galibiyetle dönen bordo beyazlılar 3 Ekim’de başlayan mili maç arasının ardından 18 Ekim’de kendi saha ve seyircisi önünde ise Gaziantep Futbol Kulübünü 2-1 skorla mağlup etmeyi başardı. Milli maç arasından sonra lige galibiyetle dönme alışkanlığını sürdürmenin hesaplarını yapan bordo beyazlılar, Antalyaspor’u iyi bir futbolla yenerek, Adanan Demirspor mağlubiyetini unutturmak istiyor.

ANTALYASPOR KARŞISINDA HEDEF GALİBİYET

Atakaş Hatayspor Antalya maçına büyük bir hırsla hazırlanıyor. Milli araya Adana Demirspor yenilgisiyle giren bordo beyazlılar Süper Lig’de 13’üncü haftanın açılış maçında Yeni Hatay Stadı’nda ağırlayacağı Antalyaspor’u yenerek puan cetvelindeki yerini sağlama almak istiyor. Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Hatayspor’da futbolcuların bir hayli hırslı oldukları görüldü.

En az 10 karakter gerekli