Hatayspor’a Karagümrük dur dedi 3-0

Hatayspor’a Karagümrük dur dedi 3-0

ABONE OL
15 Ekim 2022 16:45
Hatayspor’a Karagümrük dur dedi 3-0
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 3-0 mağlup oldu.


Karagümrük’e galibiyeti getiren golleri Coulker, Borini ve Diagne kaydetti. Maça ev sahibi Karagümrük etkili başladı. 3. dakikada Kuassi sağ kanattan yüklendi, ceza sahasına giren Kouassi’nin şutunu Erce kurtardı. 6’da kullanılan serbest vuruşta Caner Erkin’in ortasında ceza sahası içinde Birasci’nin vuruşu el Kaabi’ye çarpıp kornere çıktı.

Kornerde de Caner ortaladı, kafa şutu üstten auta çıktı. 11’de Hatayspor hızlı çıktı. Saba’nın ceza sahasında içeri yaptığı ortada El Kaabi’den önce Ozdoev kademeye girerek topu uzaklaştırdı. 15’te Karagümrük yüklendi, Borini’nin şutu auta çıktı. 1 dakika sonra Caner içeriye ortaladı, Borini’ye çarpan top auta çıktı. Hatayspor 26’da Aabid, topu ağlara gönderdi. Anca VAR incelemesiyle gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 36’da Karagümrük 1-0 öne geçti. Stoper Steven Coulker’in golü Karagümrük’ü öne geçirdi. Golden 1 dakika sonra Kouassi ile yine gole yaklaştı. Sert şut üstten auta çıktı. 45’te Bertup sıfırdan ortaladı. Viviano topu kontrol etti. 47’de Borini ile Karagümrük farkı 2’ye çıkardı. İlk yarının son dakikasında gelişen atakta topu ağlara gönderen Borini takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golün ardından ilk yarı sona erdi.


AABİD KALECİYİ GEÇTİ, VAR’I GEÇEMEDİ
İkinci yarıya da Karagümrük takımı etkili başladı. Hatayspor’da Dylan Saint-Louis’in kaleye çektiği şut, Fatih Karagümrük İstanbul savunmasından döndü. Hatayspor, 74’de Aabid ile bir kez daha golü buldu, ancak bu gol de ofsayt gerekçesiyle VAR kararıyla iptal edildi. 90’da Adekugbe ortaladı. Orta El Kaabi’ye yetişmeden defans tarafından uzaklaştırıldı. 90+3’te Karagümrük atağında Kouassi’nin pasında Ozdoev’e müdahale eden Vranjes’in hareketini hakem Volkan Bayarslan penaltı ile cezalandırdı. Topun başına geçen Mbaye Diagne topu ağlara gönderdi ve takımını 3-0 öne geçirdi. Bu golün ardından maç Karagümrük’ün 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.


SIRADAKİ RAKİP BEŞİKTAŞ
Hatayspor, bu sonuçla Volkan Demirel yönetiminde ilk mağlubiyetini aldı. 7 puanda kalan Hatayspor, önümüzdeki hafta sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak.

En az 10 karakter gerekli