Hayalim ‘Milli Formayı’ Giymek!

Hayalim ‘Milli Formayı’ Giymek!

ABONE OL
6 Temmuz 2021 16:08
Hayalim ‘Milli Formayı’ Giymek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor’un genç yıldızı Mert Altınöz, gazetemize gelecekteki hedefini açıkladı..

Atakaş Hatayspor’un alt yapıdaki yıldız ismi Mert Altınöz, hedeflerini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon profesyonel takımın kadrosunda yer alan ve U19 takımında da forma giyen Mert Altınöz’ün en büyük hayali Milli formayı giymek ve bir gün bu hedefine mutlaka ulaşacağını söyledi.

Mert Altınöz, futbola 9 yaşında Mehmet Kakil ve Ahmet Taşyürek’in futbol okulunda başladığını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İlk lisanslı maçıma Şirincespor’da çıktım, 3 yıl oynadım. Hatayspor’a geçecektim kısmet olmadı. Daha sonra mahallemin takımı Dursunluspor’a transfer oldum 1 yıl oynadım. O yılı Dursunluspor’da geçirdim yaz sezonunda Hatayspor’un seçmelerine katılmaya karar verdim. Hocalarımız beni beğendi ve seçtiler o yıl U15 takımı ile çok iyi bir sezon geçirdik. Akademi Liginde 13 takım arasında Ligi 2. sırada bitirdik, şampiyonluğu 2 puanla kaçırdık. Bir yıl sonra U16’da Akademi Liginde ilk şampiyonluğu 7 takım arasında yaşadık. Daha sonra U17 de forma giydim ve takım olarak kötü bir sezon geçirdik. Bir önceki sezon U21 kapatıldı. U19 kategorisine mecburen 1998 1999 2000 2001 kontenjanı açıldı. 2002 doğumlular için kötü oldu bir maç bile oynayamadım. Bu yıl ise çok şükür oynama şansını yakaladım elime geçen fırsatı iyi kullanarak, kendimi gösterdim altyapıdaki hocalarım da bana güvendiler ve Hatayspor’a profesyonel imzayı attım. Benimle birlikte 4 arkadaşım imza attı. Geçen sezon A takımdaki ağabeylerimizin 17’si Koronavirüsüne yakalandı ve bizi kadroya aldılar. A takımla idmanlara 15-20 gün boyunca önce 4 kişi çıktık. Daha sonra iki arkadaşımızı yeniden altyapıya gönderildi. Ben ve Baha kadroda kaldık. Ziraat Türkiye Kupası maçında oynama şansı buldum. Ayrıca Beşiktaş maçında ve Denizlispor maçlarında 18 kişilik kadroya girdim. Yeni sezonda da öncelikli hedefim Hatayspor’da Süper Lig’de başarılı bir şekilde forma giymek ardından büyük takımlara transfer olmak. Ama en büyük hedefim Milli takım forması giymek. Bunu başaracağıma inanıyorum. Son olarak üzerimde büyük emekleri olan ve beni bugünlere getiren tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda performansımızı yükselterek, Bordo-Beyazlı formayı bir daha sırtımdan hiç çıkarmayacağım.”

En az 10 karakter gerekli