Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde ulaşım sorunlarını çözmek ve trafik akışını daha güvenli hale getirmek amacıyla yol yapım, genişletme, bakım ve onarım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.
HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, daha güvenli ve konforlu yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla yol yapım ve modernizasyon çalışmalarına devam ediyor.
HBB İLE ASFALTA KAVUŞTULAR
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ekipleri bu kapsamda Samandağ ilçesi Cemal Gürsel Mahallesinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi.
Ekiplerin daha öncede Eski Esenler Caddesi ve Azize Tekla Kilisesi yolunda yaptığı çalışmaların ardından mahallede 1090 metrelik Yeşilova Caddesi tarihinde ilk kez asfaltla tanıştı.
Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Selim Emektaş, yolun yapımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve Samandağ Belediye Başkanına teşekkür etti.
GENEL
15 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025
1
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8440 kez okundu
2
Samandağ’da sosyal denge sözleşmesi imzalandı
2135 kez okundu
3
Pat pat ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
1927 kez okundu
4
Hatay’da polisten maske denetimi
1251 kez okundu
5
Samandağ Belediyesi İlçe Genelindeki İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
1185 kez okundu