HGC TV Youtube kanalı hizmete girdi

HGC TV Youtube kanalı hizmete girdi

ABONE OL
25 Ağustos 2021 15:45
HGC TV Youtube kanalı hizmete girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu, uzun bir süredir alt yapısını yürüttüğü HGC Youtube Televizyon Kanalını hizmete açtı.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, göreve geldikleri tarihin hemen ardından yaşanan pandemi süreci nedeniyle bazı projelerini yaşama geçiremediklerini ve ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte ilk projeleri olan HGC Youtube Televizyon Kanalını hayata geçirmeyi planladıklarını belirten HGC Başkanı Temizyürek, şöyle devam etti:

“Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla yaptığımız görüşme sonunda önceden alt yapısını hazırladığımız HGC Youtube Televizyon Kanalını hizmete açmayı kararlaştırdık. Teknik cihazlarımızın alımını tamamladıktan sonra yayın için cemiyet binamızdaki fiziki yerini tespit ederek, alt yapısına tamamladık. Uzun uğraşlar sonunda ilk deneme yayınımızı SGK Hatay İl Müdürünün basın açıklaması ile gerçekleştirdik. Son derece başarılı bir yayın oldu. Şimdi bu yayınların sayısını ve izlenirliğini arttırmak için tüm üyelerimizin desteğini bekliyoruz.”

ÜYELERİMİZDEN GELECEK PROJELERE VE TEKLİFLERE AÇIĞIZ

Başkan Abdullah Temizyürek, HGC Youtube Televizyon Kanalının tüm üyelerin ve Hataylıların kanalı olacağını belirterek, “Üyelerimizden HGC Youtube Televizyon Kanalı için proje teklifler bekliyoruz. Her üyemizin bize sunacağı proje önemlidir. Yayın akışı, program içerikleri hakkında bize görüş ve önerilerini sunmalarını bekliyoruz. Yayınlarımız spor, siyaset, kültür, sanat ve müzikal içerikli olacaktır. Canlı yayınlarda gerçekleştireceğiz. Kendine güvenen üyelerimiz belgesel çekimi yapmak isterse bizimle irtibata geçebilir. Bu kanalı hepimizin sahiplenmesi gerekiyor ve izlenirliğini arttırarak, herkese tavsiye etmeliyiz. HGC Youtube Televizyon Kanalı amacına uygun bir şekilde kullanılacaktır. Mesleğimize yakışır yayınlar yapılacaktır. Şantaj, çamur at izi kalsın, rant için kullanılmasına asla müsaade edilmeyecektir” diye konuştu.

HGC BİNAMIZDA 2 BİLGİSAYAR VE YAZICIMIZ BULUNMAKTADIR Hatay Gazeteciler Cemiyeti Hizmet binasında ayrıca, 2 bilgisayar ve yazıcının da bulunduğunu ifade eden Başkan Temizyürek, “Üyelerimiz cemiyet binamıza gelerek haberlerini burada yazabilir veya ilgili kurumuna internetimiz aracılığıyla yayınını gönderebilir. Üyelerimize her türlü kolaylığı ve rahatlığı göstermekle mükellefiz ve onlara yardımcı olmak için varız. Ama bizim de talebimiz yayına giren Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Youtube Televizyon Kanalına sahip çıkmaları ve yayınlar ile destek olmaları ve izlenirliğini arttırabilmek için hep birlikte gayret göstermeliyiz.” diye sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli