Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun’da yapım çalışmaları hızla devam eden Vergi Dairesi Hizmet Binası ve Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.
Vali Masatlı, bölgedeki yetkililerle bir araya gelerek projelerin son durumu hakkında bilgi aldı ve çalışmaların hız kesmeden tamamlanması gerektiğini vurguladı. Vali Masatlı, saha ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, bu projelerin İskenderun’un ekonomik gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Vergi Dairesi Hizmet Binası’nın modern bir yapıya kavuşmasıyla, vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha etkin ve hızlı bir şekilde sağlanacağını ifade etti. Ayrıca, Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nün yeni binasının tamamlanmasıyla, bölgedeki ticaretin daha düzenli ve verimli bir şekilde yürütüleceğini söyledi.
BÖLGENİN TİCARİ POTANSİYELİ ARTACAK
Yetkililerden alınan bilgilere göre, projelerde sona yaklaşıldı ve inşaat çalışmalarının planlanan takvime uygun olarak ilerlediği kaydedildi. Yeni hizmet binalarının tamamlanmasıyla birlikte, İskenderun’un lojistik ve ticaret alanındaki gücünün daha da artması bekleniyor. İskenderun’un, hem yerel hem de uluslararası ticarette önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken Vali Masatlı, bu projelerin tamamlanmasının ardından bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını belirtti. Çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü dile getiren Masatlı, ilgili kurumlarla iş birliği içinde hareket edildiğini ve süreçlerin yakından takip edildiğini ifade etti. Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bölgedeki yatırımların sadece ekonomik değil, aynı zamanda istihdam açısından da önemli bir katkı sağlayacağı belirtilerek, hizmet binalarının en kısa sürede faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hız kesmeden devam ettiği vurgulandı.

GENEL
22 Ocak 2026KÖŞE YAZILARI
22 Ocak 2026GÜNDEM
22 Ocak 2026GÜNDEM
22 Ocak 2026GÜNDEM
22 Ocak 2026GÜNDEM
22 Ocak 2026GÜNDEM
22 Ocak 2026
1
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8682 kez okundu
2
Tosyalı halkın sofrasına oturdu
3144 kez okundu
3
İSKENDERUN PERSONEL LOJMANLARI VE HEKİMEVİ İNŞAATI SÜRÜYOR
1615 kez okundu
4
HBB’DEN İSKENDERUN’A OLİMPİK HAVUZ VE KAPALI SPOR SALONU
1515 kez okundu
5
İSKENDERUN AGD’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
1456 kez okundu