İyi Rakibe Karşı Zor Galibiyet

İyi Rakibe Karşı Zor Galibiyet

ABONE OL
20 Ekim 2021 14:41
İyi Rakibe Karşı Zor Galibiyet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pazartesi akşamı Hatay Stadyumu’nda oynanan ve Bordo-Beyazlı ekibin 2-1 kazandığı Hatayspor-Gaziantep FK maçı sonrası iki takımın teknik direktörleri maçı yorumladı. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, iyi bir rakibe karşı zor bir galibiyet elde ettiklerini kaydederek, “Oyuncu kardeşlerime, kader arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel işler, çok güzel hikayeler yazıyorlar” dedi.

Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü Ömer Erdoğan, Gaziantep FK’nin, özellikle son haftalarda çıkışta olan bir ekip olduğunu, ikinci bölgede çok iyi kapandığını ve kazandığı toplarla da kontratağa çıkan bir oyun anlayışına sahip olduğunu analiz ettiklerini bildirdi ve şöyle devam etti:

“Zor bir galibiyetti. İyi bir rakibe karşı oynadık. Gaziantep de özellikle son haftalarda çıkışta olan bir rakip. Biz içeride yine baskılı oynamaya çalıştık. Maçın ilk yarısında oyun kontrolü daha fazla bizdeydi. Pozisyonları değerlendiremedik ama hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik.”

Maçın ikinci yarısında golü bulduktan sonra ikinci golü bulmak için hücum oynamaya devam ettiklerini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

“Maalesef ikinci golü bulduktan sonra, ister istemez biraz fazla geriye çekildik. 2-1 olduktan sonra sıkıntılı bir son bölüm yaşadık. Bu da futbolun içinde olan şeyler. Oyuncu kardeşlerime, kader arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel işler, çok güzel hikayeler yazıyorlar. Bu hikayeyi yazarken, başta Onursal Başkanımız Lütfü Savaş’a çok teşekkür etmek istiyorum. Biz, göreve başladığımızdan beri, gerçekten de güvenlerini ve inançlarını sürekli bize hissettiriyorlar.

Çok güzel bir camiada çalışıyoruz. Bugün buraya gelen taraftarlarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Maçın bütün bölümünde, gerçekten ‘nasıl takımıma destek olabilirim’, bunu oyuncularımıza hissettirdiler. Oyuncularımız, hiçbir zaman galibiyet inancını kaybetmeden, son dakikaya kadar üst seviyede mücadele ederek iyi bir futbol oynadı. Çok mutluyuz. Bunun sevincini bugün yaşayıp, yarından itibaren hafta sonu oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız.”

En az 10 karakter gerekli