KIRIKHAN, HATAY GÜNLERİNE DAMGASINI VURDU

KIRIKHAN, HATAY GÜNLERİNE DAMGASINI VURDU

ABONE OL
26 Mart 2022 15:21
KIRIKHAN, HATAY GÜNLERİNE DAMGASINI VURDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da 25 Mart 2022 Cuma günü açılışı gerçekleştirilen“ Hatay Turizm ve Gastronomi Günlerinde” Kırıkhan Türkiye’nin gündemine oturup Hatay Günlerine damgasını vurdu.

      
Açılışın ilk gününden itibaren Bakan Yardımcıları, iktidar ve Muhalefet Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Federasyon temsilcileri, Sanayiciler, İş adamları, sadece Hatay ve Kırıkhan’dan değil Türkiye’nin 81 ilinden gelen vatandaşlar, Ulusal, Bölgesel ve Yerel Medya mensupları Kırıkhan Belediyesinin Hatay Günlerinde kurmuş olduğu stantlara adeta akın etti.


Özellikle Ulusal, Bölgesel, Yerel medya mensupları Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile özel olarak ayrı ayrı röportajlar yaptı.

Ayrıca programında 2. Gününde Türkiye’nin duayen araştırmacı gazeteci ve köşe yazarı Yavuz Donat Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u ve Kırıkhan standını özel olarak ziyaret etti.


YAVUZ: HATAY GÜNLERİ HAYIRLARA VESİLE OLSUN


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Bu muhteşem organizasyonda Siyaset, iş dünyası, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, 81 ilden gele vatandaşlarımız ve Ulusal, Bölgesel, Yerel medya mensuplarımız, duayen araştırmacı gazeteci ve köşe yazarı Yavuz Donat bey ile birlikte çok sayıda köşe yazarlarımız Kırıkhan Belediyesi olarak kurmuş olduğumuz standımıza yoğun ilgi ve alaka göstermişlerdir.

İlçemize ve bizlere yoğun ilgi ve alaka gösteren bütün misafirlerimize teşekkür ediyor, Hatay Turizm ve Gastronomi Günlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli