Mario Mandzukic geliyor!

Mario Mandzukic geliyor!

ABONE OL
30 Haziran 2021 11:29
Mario Mandzukic geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor forvet hattını bomba bir isimle takviye etmeye hazırlanıyor. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Aaron Boupendza’nın yerine golcü arayışına giren bordo beyazlıların müthiş bir kariyere sahip olan Mario Mandzukic’le görüştüğü iddia edildi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren bordo beyazlı ekibin forvet hattını dünyaca ünlü bir golcüyle takviye etmek üzere olduğu konuşuluyor. Bordo beyazlıların, kariyerinde Bayern Munih, Atletico Madrid, Juventus ve Milan gibi dev takımlarda top koşturan Mario Mandzukic’le görüştüğü iddia edildi.

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Milan’da forma giyen Mario Mandzukic, takımdan ayrıldığını duyurmuştu. 35 yaşındaki Hırvat golcü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Milan’da oynamak benim için zevkti. Kulüp yönetimine bana bu şansı verdikleri için teşekkür ederim. Harika oyuncular ve kendini işine adayan bir teknik ekiple çalışmak harikaydı” ifadelerini kullanmıştı.

Milan’a bir yılı opsiyonlu olmak üzerine geçen sezon ortasında yarım dönemliğine transfer olan Mandzukic, yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle 10 lig maçında sadece 205 dakika süre alabilmişti. Milano ekibinin opsiyon maddesini kullanmaması nedeniyle serbest kalan oyuncuyu Hatay’a getirmek için görüşmelere başlandığı iddia edildi.

En az 10 karakter gerekli