MECLİS TATİLE GİRDİ YAYMAN SAHAYA İNDİ

MECLİS TATİLE GİRDİ YAYMAN SAHAYA İNDİ

ABONE OL
29 Temmuz 2021 21:08
MECLİS TATİLE GİRDİ YAYMAN SAHAYA İNDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM’nin 1 Ekim’e kadar tatile girmesinin ardından Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Prof.Dr.Hüseyin Yayman her yıl olduğu gibi bu yılda seçim bölgesine gelerek saha çalışmasına başladı.


Milletvekili Yayman saha çalışmalarına ara vermeden gece gündüz geç saatlere kadar vatandaşlarla bir araya geliyor sorunlarını dinliyor çözülmesi gereken konuları yerinde çözerek vatandaşların gönlün de taht kuruyor. İlçe teşkilatları ile Belediye başkanları ile beraber saha çalışmalarını yürüten Yayman, “Eski yeni ayırt etmeden biz büyük bir aileyiz. AK Parti en altından en üstüne kadar, büyük emek ve mücadelelerle kurulmuş bir kalkınma hareketidir. Bu kocaman ailenin bir ferdi olmak bizler için büyük bir onurdur. Hiçbir arkadaşımız kendi için, ismi için değil, vatanı ve bayrağını daha yukarıya taşımak için gayret gösteriyor’’ dedi.


VEKİL YAYMAN İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VATANDAŞIN YANINDA
Gittiği her ilçede, her esnaf ve hanede vatandaşların sorunlarını dinleyen, gündeme ve ekonomiye dair sorularını cevaplayan Yayman, ‘‘Ülkemizin bölgesel ve küresel bir güç olarak yükselmesinden rahatsız olanlar var. Bu kimseler her seferinde daha alçakça ve sinsice oyunlarla karşımıza çıkıyorlar. Kimsenin şüphesi olmasın ekonomik anlamda tam bağımsızlık için gereken tüm mücadeleyi veriyoruz. Ekonomik şantaj ve kirli planlara boyun eğmedik, eğmiyoruz, eğmeyeceğiz dedi.
Milletvekili Yayman daha sonra ilçe teşkilatı ile beraber düğün, cenaze ve taziye ziyaretlerinde bulunmaya devam etti.

En az 10 karakter gerekli