MHP’nin Adım adım 2023, İl, İl Anadolu programı Hatay’da

MHP’nin Adım adım 2023, İl, İl Anadolu programı Hatay’da

ABONE OL
7 Kasım 2021 14:48
MHP’nin Adım adım 2023, İl, İl Anadolu programı Hatay’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) başlattığı “Adım adım 2023, İl, İl Anadolu” programlarının Hatay buluşması yapıldı.

        
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) başlattığı “Adım adım 2023, İl, İl Anadolu” programlarının Hatay buluşmasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Murat Adal, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Av. Uğur Öztürk, ilçe belediye başkanları ile teşkilat başkanları ve çok sayıda muhtar katıldı.


VARLI: TEZKEREYE HAYIR DİYENLERİN NİYETİNİ VATANDAŞLARIMIZA ANLATMALIYIZ
Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Türkiye’nin saygın bir konuma gelmesini hazmedemeyen içerideki ve dışarıdaki zillet odakları, dünya siyasetinde söz sahibi olmamamız için ellerinden gelen gayreti göstermektedir.

Sınırlarımızdaki olaylar dünyanın her geçen gün yeniden yapılandığını gösteriyor. Bizler de bu yeni yapılanmaya uygun bireyler yetiştirmek ve vatandaşlarımızın öğrenme, çözümleme ve siyasete ilgi potansiyellerini geliştirmek durumundayız.

Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru götüren bu yeni dönemin şartları bizlerden bunu talep etmektedir. Tezkereye ‘Hayır’ diyenlerin, aslında neye hayır dediklerini ve asıl niyetlerini hemşehrilerimize anlatmalıyız” dedi.


HATAY REYHANLI 11 MAYIS ŞEHİTLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER
MHP’li Varlı ayrıca Hatay Reyhanlı 11 Mayıs Şehitler derneğini ziyaretindeki açıklamasında, “Şehidimizin abisine küfreden böyle bir şahıs Türk siyasetinde barındırılamaz.

Bırakın siyaset yapmasını bu şahsiyetin ülkemizde aldığı nefes bile haramdır. Şehit yakınlarına saygı göstermeyen, bölücü siyasi uzantıların basamağı olan edep yoksunu bu şahıs PKK ve HDP’ye şirin görünmek için benliğini ve şuurunu kaybetmiş, Türk milletine beslediği kini açığa vurmuştur. ve Türk milleti görmüştür ki zilletin maskesi düşmüş safları belli olmuştur” ifadelerine yer verdi.


MHP HEYETİ’NDEN HATAY TEMASLARI
MHP Heyeti “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” temalı İl ziyaretlerimiz kapsamında Hatay’da Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı ziyaret ettiler.

MHP Heyeti Hatay Reyhanlı’da 2013 yılındaki hain bombalı saldırı nedeniyle Şehit olan 53 vatandaşımız anısına bombanın patladığı yere yapılmış 11 Mart Şehitler Anıtını ziyaret ettiler.

MHP il ziyaretleri kapsamında Hatay İl Başkanlığında Hataylı kadınlarla bir araya geldiler. MHP Heyeti Hatay’daki çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile devam ettirdi.

MHP Heyeti Hatayda Sivil toplum örgütleri ve şehrin ileri gelenleri ile kahvaltılı program da bir araya gelerek 2023 genel seçimlerine adım adım yaklaşırken Cumhur İttifakının, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ve yaklaşan seçimlerin öneminden söz edildi.

En az 10 karakter gerekli