“Milletin partisinin hizmetkarı: Mehmet Yumuşak”

“Milletin partisinin hizmetkarı: Mehmet Yumuşak”

ABONE OL
30 Haziran 2022 10:13
“Milletin partisinin hizmetkarı: Mehmet Yumuşak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bize gelemeyene biz gideriz sloganı ile Reyhanlı ilçesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, ilçede kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bereketli toprakların bulunduğu Reyhanlı’da halkın hizmetkarı olduğunu her platformda dillendiren Yumuşak, vatandaş ziyaretlerinde hem ilçe, hem il, hem de ülke gündemi ile ilgili bilgi paylaşımında bulunarak vatandaşları bilgilendiriyor.

YUMUŞAK: AK PARTİ HALKTIR, HALKIN KENDİSİDİR

Başkan Yumuşak, yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Bize gelemeyene biz gideriz” anlayışı ile çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın hanelerine giderek ziyaretler gerçekleştiriyoruz. AK Parti’mize olan bu ilgiden dolayı çok memnunuz. 2023 seçimleri ülkemizin kaderini yakından ilgilendiriyor. Bu anlamda yapacağımız her çalışma, gideceğimiz her kapı çok önemli. Biz her kapıyı çalarak her gönle girme hevesindeyiz. Bizim muhatabımız kendi vatandaşımızdır. Vatandaşlarımıza sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyor, onların varsa sorunlarını dinleyerek çözümler üretiyoruz. AK Parti halktır, sokaktır, meydandır. Bizde halkımızla olmaya, sokakta ve meydanda olmaya devam edeceğiz. Kapı kapı dolaşmaya, evlere değil gönüllere misafir olmaya devam edeceğiz. İnsanımızın arasında olduğumuz sürece her türlü zorluk kolay olur. Gece-gündüz demeden halkımızın yanında, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli