Milletvekili Çelik Altınözü ve Yayladağı'nda temaslarda bulundu 

Milletvekili Çelik Altınözü ve Yayladağı'nda temaslarda bulundu 

ABONE OL
1 Şubat 2021 19:59
Milletvekili Çelik Altınözü ve Yayladağı'nda temaslarda bulundu 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin güler yüzlü Milletvekili Avukat Sabahat Özgürsoy Çelik, beraberindeki heyetle birlikte Yayladağı ve Altınözü ilçelerinde temaslarda bulundu. Kadınlara pozitif ayrımcılık anlamında olağanüstü çabalarıyla bilinen Vekil Çelik, kadın girişimcilerin işletmelerine yaptığı ziyaretle örnek hareketini bir kez daha tekrarladı.

ÇELİK, KADIN GİRİŞİMCİLERİN İŞLETMELERİNE ÖZEL ÖNEM VERDİ
Vekil Çelik temaslarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, “Antakya İlçe Başkanımız Emrullah Gülen ve Antakya İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Yayladağı yolu döver kavşağında bulunan uygulama noktasında Kahraman polislerimizi ziyaret ettik.

Yayladağı İlçe Başkanımız Doğan Gürlen, Antakya İlçe Başkanımız Emrullah Gülen, Yayladağı İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sevgi Güney ve Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Karakaya ile birlikte Karakaya Spor Kulübüne ziyarette bulunduk. Yayladağı İlçe Başkanımız Doğan Gürlen ve Antakya İlçe Başkanımız Emrullah Gülen ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Defne Pelet Alternatif Enerji işletmesi sahibi Ayşegül Abacı’yı ziyaret ettik.

Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi, Antakya İlçe Başkanımız Emrullah Gülen, Altınözü Belediye Başkanımız Rıfat Sarı, İlçe Başkanımız Yusuf Bulanık ve Altınözü Kaymakamımız Bülent Uygur ile birlikte kadın girişimcimiz Özge Salih’in TKDK desteğiyle ilçemize kazandırdığı zeytin yağı fabrikasının açılışına katıldık” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli