MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ AVCILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ AVCILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

ABONE OL
29 Ocak 2021 13:20
MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ AVCILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr.Hüseyin YAYMAN, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Ak parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Cihangir, Kırıkhan Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Mehmet ÖZTÜRK ve Kırıkhan’lı Avcılar ile toplantı yaptı.
Toplantıda Kırıkhan’lı Avcılar, sorunlarını Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a iletti.
Milletvekili YAYMAN ve Başkan YAVUZ toplantıda; “ Kırıkhan’lı avcı kardeşlerimizin sorunlarını yakından takip dip bilmekteyiz. Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüs (Covid-19) illeti toplumumuzun her kesimini olumsuz etkilemiş ve etkilemeye devam etmektedir.
Virüs illeti ile hep birlikte el ele mücadele ederek en kısa sürede kurtulacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.
İnşallah, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Cumhur İttifakı Hükümetimiz ve değerli Bakanlarımızın gayretleri ile Ülkemize Çin’den getirilen ve ücretsiz olarak kritik önem sırasına göre başlattığımız aşılar ile virüs illetinden tamamen kurtulmayı hedefliyoruz.
Bu vesile ile sizlerin ve toplumumuzun bütün kesimlerinin sorunlarının çözümü için yine hep birlikte çalışıp gayret göstereceğiz. Ve çözeceğiz inşallah.” Dediler.

En az 10 karakter gerekli