DOLAR 32,5611 0.03%
EURO 34,8476 -0.07%
STERLIN 40,5230 -0.01%
ALTIN 2.431,140,06
BIST %
BITCOIN 21735760,92%
Hatay
16°

AÇIK

12 39

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“MİSİAD Hatay’dan istişare toplantısı”

“MİSİAD Hatay’dan istişare toplantısı”

ABONE OL
7 Kasım 2021 20:55
“MİSİAD Hatay’dan istişare toplantısı”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği Hatay İl Başkanı Gökhan Orçun Gençkol, Hatay’da derneğin il yönetimindeki iş insanlarıyla istişare yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı etkinliğine yönetim kurulu üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Hatay’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının toplantısında ana gündem konusu Hatay ekonomisi ve istihdam arttırıcı çalışmalar oldu.

GENÇKOL: TÜM YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği Hatay İl Başkanı Gökhan Orçun Gençkol, programla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün MİSİAD yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla buluştuk. Memleketimiz ve ülkemiz için önemli kararlar aldık. Her biri ayrı ayrı kıymetli işlerle uğraşan iş insanları olarak ilimizde ekonomiye katkı sunmaya, istihdamı arttırarak Hatay’ın adını daha geniş kitlelere duyurmaya devam edeceğiz.

Bugünkü toplantımızda da üyelerimizin kaynaşması ve yeni ortaklıklar kurularak sektörler arasındaki işbirliklerini kuvvetlendirmemiz gerektiğini konuştuk. Bugünkü toplantımıza katılan ve mazeretleri gereği katılamayan tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kahvaltılı toplantı, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli