“Müdür Gülistan, Defne’de eğitime değer katıyor”

“Müdür Gülistan, Defne’de eğitime değer katıyor”

ABONE OL
27 Ekim 2021 21:25
“Müdür Gülistan, Defne’de eğitime değer katıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, yaptığı çalışmalarla ilçede eğitime değer katmaya devam ediyor. Gülistan, tüm vaktini Defne’de eğitimin daha kaliteli olmasına ve sorunsuz şekilde devam etmesine adıyor.

Okul gezilerinin yanı sıra yaptığı değerlendirme toplantılarıyla da ilçe genelinde eğitimin son durumunu tahlil eden Gülistan, sık sık ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle ve okul yöneticileriyle sohbet ediyor. Gülistan öncülüğünde ilçede bulunan resmi ortaokulların 7. ve 8. sınıf öğrencilerine Kazanım Değerlendirme Uygulaması yapıldı. Kazanım Değerlendirme Uygulaması ilçedeki resmi ortaöğretim kurumlarındaki 11. ve 12. sınıf öğrencilerine uygulanacak.

Müdür Gülistan, Harbiye Esenbulak Ortaokulunun Tübitak 4006 Bilim Fuarının açılışını yaptı. Harbiye Esenbulak Ortaokulunda düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarının açılışını yaparak projeleri inceleyen, Bilim Fuarında çok güzel proje çalışmalarının yer aldığını söyleyen Gülistan, Bilim Fuarının hazırlanmasında emeği geçen başta Okul Müdürü Songül Çamak olmak üzere, Proje Yürütücüsü Fatma Yardımcı’ya, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

GÜLİSTAN, ZEYTİN FİDANI DİKTİ

Gülistan zeytin fidanı dikimi etkinliğine katıldı. Eğitimin sınıf ortamı kadar doğal ortamda da gerçekleşmesini öngören ve öğrencilerin sosyalleşmesi için bu tür organizasyonların artması gerektiğini belirten Gülistan’ın yanı sıra etkinliğe Defne Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mansuroğlu, İlçe Tarım Müdürü Müttalip Kurt, Defne Ziraat Odası Başkanı Sedat Duran, Okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Müdür Kemal Gülistan etkinlik sonunda bu çalışmayı yapan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Gülistan, Şube Müdürü Mahmut Doğan ile birlikte Çınarlı İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında okulun bölümlerini gezen Müdürler, Okul Müdüründen okulun genel durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler aldı. Öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet ederek isteklerini dinleyen Müdür Kemal Gülistan Okul Müdürüne, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

DESTEKLEME KURSLARINA ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Okul Müdürlerinden ve kurs öğretmenlerinden kurslar hakkında bilgiler alındı. Öğretmenler ve Öğrencilerle de sohbet ederek onların isteklerini dinleyen Müdürler, idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dilediler.

Gülistan, gecesini gündüzüne katarak ilçede eğitimin aksamadan devamı için .alışmalarını gayretle sürdürüyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli