“Oflazoglu: Bizi bir arada tutan birliğimizdir”

“Oflazoglu: Bizi bir arada tutan birliğimizdir”

ABONE OL
25 Temmuz 2021 19:49
“Oflazoglu: Bizi bir arada tutan birliğimizdir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Hatay Şube Başkanı Ferit Oflazoglu, ‘Gadir-i Hum Bayramı’ dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Oflazoglu, mesajında şunları kaydetti: Hatay birçok medeniyete ev sahipliği yapan barış ve hoşgörü kentidir. Hatay’da birlik ve beraberlik duygusunun temelinde sevgi ve saygı yatmaktadır. Toplumlar, birlik ve beraberliğini koruyup sürdürebildiği sürece zorlukları aşar ve var olmaya devam eder.

Şehrimizde yaşayan her din ve mezhepten vatandaşımızın bayram sevinci ortak sevincimiz, tasası ortak tasamız, hüznü ortak hüznümüzdür. Bizi bir arada tutan ve bizi ‘Biz’ yapan da bu birliğimiz ve bütünlüğümüzdür. Memnuniyetle ifade etmek gerekir ki kentimizde her dinden ve her mezhepten vatandaşlarımız, tüm dünyaya örnek olacak şekilde yıllardır sevgi ve kardeşlik duygusu içerisinde yaşıyorlar. Bundan hareketle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu güçlü duygunun devamı için el ele vermeliyiz ve dayanışma içerisinde olmalıyız.

İnsanlığın huzur ve barış özleminin temeli olan sevgi ve hoşgörünün bir hayat biçimi haline geldiği kentimizde kardeşlik, bugün olduğu gibi bundan sonra da hâkim olacaktır. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle ‘Gadir-i Hum Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

En az 10 karakter gerekli