SAMANDAĞ BELEDİYESİ ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

SAMANDAĞ BELEDİYESİ ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ABONE OL
6 Şubat 2021 09:09
SAMANDAĞ BELEDİYESİ ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Şubat Cuma günü saat 15:00’da Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleşti.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın başkanlığında gerçekleşen Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Görüşülerek Karara Bağlanan Maddeler:
1.Bir önceki meclis tutanak özeti görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.
2.Hatay 2. İdare Mahkemesinde görülmekte olan 2020/50 Esas sayılı dosyası ve 2020/81 Esas sayılı dosyaları ile ilgili karar verilinceye kadar, Hatay 1. İdare Mahkemesinin 2019/1195 Esas 2020/880 Karar sayılı kararı ile Hatay 1. İdare Mahkemesinin 2019/1180 Esas 2020/974 Karar sayılı kararların yerine getirilmesi amacıyla SH sınıfından 1 Adet 6 dereceli Biyolog kadrosu ile TH sınıfından 1 adet 5 dereceli tekniker kadrosu ihdas edilmiştir.Söz konusu kadrolarda 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesinin 3. Fıkrası gereğince çalıştırılacak olan Tam Zamanlı Sözleşmeli Personellerin net aylık taban üzerinden ücretlendirilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
3.Belediyemiz Meclisinin Mart ayında yapacağı toplantının gün ve saati oy çokluğu ile 5 Mart Cuma günü saat 16:00 olarak belirlenmiştir.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz gündem dışı konuşmasında: “Atatürk Sahil Park’ı projemizin ihalesine 8 şubat Pazartesi günü çıkıyoruz. İhale canlı yayında şeffaf bir şekilde halkımıza açık olacak. Hiçbir spekülasyon ve şaibe olmaksızın tamamen şeffaf bir şekilde halkımız izleyebilecek. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Kapalı Spor Salonu ile Stadyum arasındaki alanı Gençlik Spor Bakanlığı’ndan kiraya aldık. Oraya da bir proje hazırlıyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir alan olacak. Ayrıca Gastronomi Köyü projemizide 4-5 ay içinde halkımıza kazandırmayı umut ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli