SAMANDAĞ BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

SAMANDAĞ BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
16 Nisan 2021 15:09
SAMANDAĞ BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde açıkladığı projelerin açılış ve temel atma törenlerini gerçekleştirerek Samandağ’ın hayallerine kavuşmasını sağlamayı hedefleyen Samandağ Belediyesi bir yandan da ilçe içerisindeki sorunları çözmek için bütün ekipleriyle sahada çalışmalar gerçekleştiriyor. Samandağ’ın çehresini değiştirmek ve turizm potansiyelini ortaya çıkarmaya çalışan Samandağ Belediyesi yol genişletme,menfez çalışmaları,ana arterlerde asfalt öncesi hazırlık,ömrünü tamamlayan ve deforme olan ara sokakların parke kaplamaları çalışmalarını gerçekleştiriyor.


EKİPLER MESAİ MEVHUMU GÖZETMİYOR
Samandağ Belediyesi’ne bağlı ekipler mesai saatleri dışında da hafta sonları olmak üzere çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyorlar.Son olarak;Çiğdede Mahallesi Güneş Sokak,Cemal Gürsel Mahallesi Hıdırbey Caddesi,Tomruksuyu Mahallesi,Tekebaşı Mahallesi 103. Sokak,Kumsal Sokak,Çevlik Mahallesi,Küçük Karaçay Mahallesi,Sutaşı Mahallesi,Çiğdede Mahallesi Ecevit Caddesi,Yeşilköy mahallesi okul yolu ve farklı 13 noktada parke kaplama ve yol düzenleme çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi ayrıca genişletilen yolların duvar örme çalışmalarını gerçekleştirerek ilçedeki yolları düzenleme çalışmalarını sürdürüyorlar.
ERYILMAZ: ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Samandağ Belediye Başkanı Av.Refik Eryılmaz: HATSU içme suyu şebekesi kazıları sonrası eşilen yollarımızla ilgili ana arterlerimizde asfaltlama çalışmalarımız sürerken diğer yandan da sokaklarımızda ömrünü tamamlamış parkelerin sökümü sonrası yeni parke kaplama çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde ana arterlerimizi asfaltlamaya cadde ve sokaklarımızı yeniden parke taşıyla düzenlemeye devam edeceğiz. Bizim burada üzerinde durduğumuz en hassas nokta mevcut yolu düzenlerken o yolun her iki tarafında da yolu işgal eden yapıları kaldırarak yolun genişlemesini sağlamak. Ayrıca sınır tespitleri yapılan yollarda duvar örerek vatandaşlarımızı mağdur etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da bütün ekiplerimizle bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli