SAMANDAĞ’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

SAMANDAĞ’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ABONE OL
22 Ocak 2021 13:12
SAMANDAĞ’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Dezenfekte ekipleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyorlar. İlçe genelinde hummalı çalışmalar gerçekleştiren Samandağ Belediyesi Dezenfekte ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Samandağ sınırları içerisinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşları, Aile Sağlığı Merkezleri, Okullar, Parklar, İbadethaneler, Toplu Taşıma Araçları, Otobüs Durakları, Bankalar ve daha birçok alanda dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren Samandağ Belediyesi Dezenfekte ekipleri son olarak Aile Sağlığı Merkezlerinde çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Yapılan çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Dezenfekte ekiplerinin son olarak Sutaşı Mahallesi, Kuşalanı Mahallesi, Koyunoğlu Mahallesi, Mızraklı Mahallesi, Değirmenbaşı Mahallesi, Uzunbağ Mahallesi, Karaçay Mahallesi ve Yaylıca Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlığı Merkezleri’nde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek vatandaşların sağlığı için ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.
 

En az 10 karakter gerekli