Samandağ’da fen işleri ekipleri çalışıyor

Samandağ’da fen işleri ekipleri çalışıyor

ABONE OL
10 Ağustos 2021 14:53
Samandağ’da fen işleri ekipleri çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda çalışmalar gerçekleştiren belediye ekipleri mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyorlar.

İlçe genelinde cadde ve sokaklarda deforme olmuş yolların yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulması için titizlikle yürütülen çalışmaları Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yerinde inceledi.

ERYILMAZ: SAMANDAĞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Eryılmaz sürdürülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Samandağ Belediyesi olarak ilçemize güzel, geniş ve düzenli sokaklar kazandırmaya devam ediyoruz. Çiğdede Mahallesi Sakarya Sokak (2 nolu Sağlık Ocağı yolu), Şirin Sokak ve Süs Sokak’ta içme suyu şebekesi kazısı nedeniyle eşilen yolların asfalt öncesi genişletme, alt yapı büz döşeme bağlantıları, mazgal ve düzenleme çalışmalarını ekiplerimizle birlikte yürütmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra bu sokaklarımızın bazısı kilitli parke kaplama bazısı beton Asfalt yapılacak. Şimdiden tüm vatandaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. İlçemizde sokak ve caddelerimizi düzenlemeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak;  Cumhuriyet Mahallesi’nde kaldırım parke onarım çalışması, Değirmenbaşı Mahallesi’nde mazgal çalışması, Çarşı merkezinde parke onarım çalışması, Yeni Mahalle Süs Sokak’ta yol genişletme çalışması, Kuşalanı Mahallesi’nde yol açma çalışması, Çiğdede Mahallesi Sakarya Sokak’ta yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyorlar.

En az 10 karakter gerekli