Samandağ’da futbol turnuvasında final oynandı

Samandağ’da futbol turnuvasında final oynandı

ABONE OL
23 Temmuz 2021 09:02
Samandağ’da futbol turnuvasında final oynandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi’nin düzenlediği ve birbirinden heyecanlı maçların oynandığı Samandağ Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası muhteşem bir finalle tamamlandı. Futbol şöleninin yaşandığı turnuvada üçüncülük maçında Kuşalanı Mahallesi ile Tekebaşı Mahallesi takımları karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen karşılaşma sonunda gülen taraf Tekebaşı Mahallesi oldu.

Tekebaşı Mahallesi takımı heyecanlı geçen maçta üçüncülük biletini 12-6 ‘lık gibi net bir skorla aldı. Üçüncülük maçının tamamlanmasıyla birlikte final karşılaşması başladı. Çiğdede Mahallesi ile Yeni Mahalle final karşılaşmasının başlamasıyla birlikte, maça gelen taraftarlar futbol karşılaşmasını adeta bir şölene çevirdi. Coşkulu taraftarlar takımlarını desteklerken maç içerisinde kıyasıya bir mücadele vardı. Finale yakışır bir şekilde gerçekleşen maçın normal süresi 3-3 tamamlanırken şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarının sonucunda Çiğdede Mahallesi Takımı 5-4 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Final karşılaşmasını Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Muhtarlar ve çok sayıda taraftar izledi. Maç sonunda ise takımlara ödülleri verildi.
ERYILMAZ: TÜM SPORCULARI KUTLUYORUM
Ödül töreninde konuşan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz:”Bütün mahallelerimiz bu tür etkinlikleri özlemiş, bunu geleneksel hale getireceğiz ve daha büyük bir sahada yapacağız. Katılan bütün takımlara ,vatandaşlarımıza muhtarlarımıza ve final maçında bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımız Sayın Murat Kütük’e ve Emniyet Müdürümüz Sayın Asuman Karacık’a çok teşekkür ediyorum. Dayanışmaya, birlik beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde bu turnuvanın değeri kat kat arttı. Bu turnuvayı düzenleyen ekip arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Centilmence maçlar oynandı. Şampiyon olan Çiğdede Mahallesi Takımını ve turnuvada mücadele eden bütün takımları kutluyorum. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli