Samandağ’da ücretsiz danışmanlık hizmetleri sürüyor

Samandağ’da ücretsiz danışmanlık hizmetleri sürüyor

ABONE OL
17 Kasım 2021 15:52
Samandağ’da ücretsiz danışmanlık hizmetleri sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi bünyesinde hizmet veren Samandağ Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Yaşam Merkezi’nde Aile Danışmanlığı, Evlilik ve Çift Danışmanlığı hizmetleri belediye bünyesinde hizmet veren uzmanlar tarafından Samandağ Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak sağlanıyor.

Samandağ Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Yaşam Merkezi’nden yapılan açıklamada özel sektörde oldukça pahallı olan bu hizmetlerin ücretsiz olarak sağlandığı belirtilerek; “Samandağ Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Yaşam Merkezimizde Aile Danışmanlığı ve Evlilik – Çift Danışmanlığı hizmetleri uzmanlarımızca ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Birbirinden farklı iki insanın evlenerek paylaştıkları hayat, güzel olduğu kadar stres yaratıcı da olabilmektedir. Çift ve evliliklerde yaşanılan duygusal tıkanıklık, uyumsuzluk ve sorunlar derin hayal kırıklığı ve sonrasında tatminsizlikler yaratır. Bu problemlerle baş edemeyen tüm çiftler, ilişkilerinin devamını sorgulamak veya olumsuz gidişi durdurmak için profesyonel yardıma ihtiyaç duyulabilir. Ülkemizde yaşanan ekonomik buhran, bireylerin psikolojik yardım almasını güçleştirmektedir.Samandağ Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Yaşam Merkezi olarak özel sektörde oldukça pahalı olan “Aile Danışmanlığı” ve “Evlilik-Çift Terepisini” ücretsiz olarak sağlamaktayız.” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli