SAMANDAĞ’IN YOL SORUNU KALMAYACAK

SAMANDAĞ’IN YOL SORUNU KALMAYACAK

ABONE OL
26 Mayıs 2022 14:06
SAMANDAĞ’IN YOL SORUNU KALMAYACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde, ilçe genelinden başlatılan yol seferberliği kapsamında; Yeni Mahalle Ali Terzi Sokak’ta beton asfalt serim çalışmalarına başlandı.

Vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Samandağ Belediyesi ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile Samandağ’da cadde ve sokaklar yeni yüzüne kavuşuyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Samandağ’ın bir turizm ilçesi olduğunu vurgulayarak Samandağ’ı hak ettiği yere getirmek için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Eryılmaz açıklamasında; “ Samandağ Belediyesi Çalışıyor Samandağ Güzelleşiyor. Yeni Mahalle Ali Terzi Sokak’ta asfaltlama çalışmamızı gerçekleştiriyoruz. Samandağ Belediyesinin ihalesinden önemli bir caddemizi daha Samandağ halkımızın hizmetine sunuyoruz. Altyapı çalışmalarından dolayı yollar çok kötü durumdaydı. Bu caddemiz ile ilgili bir talep vardı, iki tane ana caddeyi birbirine bağlayan önemli bir yol. Bu önemli sokağımızı da hayırlısıyla bitirerek başka bir caddemize geçeceğiz.

Bütün Samandağ halkımızdan şunu istirham ediyorum; Biraz Sabır. Bütün caddelerimizi, bütün sokaklarımızı mutlaka onarım yapılması gerekeni onaracağız, asfaltlanması gerekenleri asfaltlayacağız, parke döşenmesi gereken yolu parke taşı döşeyeceğiz. Şu anda Samandağ’ın, farklı mahallelerinde, farklı caddelerinde parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Bir tarafta asfalt serim, bir tarafta parke taşı, bir tarafta yol onarım çalışmalarımız devam ediyor.

Samandağ bir turizm ilçesi ve Samandağ’ı hak ettiği yere getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Emeği geçen Fen İşleri çalışanlarımıza ve belediye ekiplerimize teşekkür ediyor, yeni yüzüne kavuşan caddemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli