“Tecimen eğitimin sorunsuz devamı için çalışıyor”

“Tecimen eğitimin sorunsuz devamı için çalışıyor”

ABONE OL
21 Eylül 2021 18:46
“Tecimen eğitimin sorunsuz devamı için çalışıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ahmet Tecimen, Koronavirüs pandemisinin gölgesinde eğitime başlayan okullardaki çalışmalarda titizliğe önem veriyor. Müdür Tecimen, bu kapsamda sık sık okul ziyaretleri gerçekleştirerek yetkilileri, Koronavirüs yasakları konusunda bilgilendiriyor. Öğrencilerle de sık sık bir araya gelen Tecimen, kurallara uyulması gerektiğini hatırlatarak, eğitim sürecinin sorunsuz devam etmesi için çaba sarf ediyor. Tecimen, Antakya temasları kapsamında Derince Şehit Coşkun Akşit İlk ve Ortaokulu ile Anayazı İlkokulu’nu ziyaret etti. Okullarda devam eden çalışmalar, eğitim-öğretim sürecinin durumu ve okulların eksikleri hakkında yetkililerden bilgi alan Tecimen, her türlü ihtiyaçta okulların yanında olduğunu kaydetti. Tecimen, ayrıca öğrencileri de sınıflarında ziyaret ederek herkese iyi dersler diledi.


TECİMEN: EĞİTİME KATKI VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, okul yönetimleriyle de toplantılar gerçekleştirdi. Okul yönetimlerine yönelik birer konuşma yapan Tecimen, “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Tecimen, Derince Şehit Coşkun Akşit İlk ve Ortaokulu ile Anayazı İlkokullarında yürüttüğü çalışmalarından dolayı okul idareleri ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini sona erdirdi.

En az 10 karakter gerekli