TEKGÜZEL’DEN HAMBOLAT’A TAM DESTEK: “ACIYI SİYASETE ALET ETMEYİN”

TEKGÜZEL’DEN HAMBOLAT’A TAM DESTEK: “ACIYI SİYASETE ALET ETMEYİN”

ABONE OL
19 Mart 2023 23:41
TEKGÜZEL’DEN HAMBOLAT’A TAM DESTEK: “ACIYI SİYASETE ALET ETMEYİN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sağlık Sen Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel, eski il sağlık müdürü Dr. Mustafa Hambolat’a yönelik paylaşımlara tepki gösterdi.


Hambolat’ın severek yaptığı görevinde birçok başarıya imza attığını kaydeden Tekgüzel açıklamasında; “Bazı yayın organlarında ve sosyal medya paylaşımlarında yer alan haberlerde eski il sağlık müdürümüz Dr. Mustafa Hambolat’a yönelik mesnetsiz ve dayanaksız habere yer verilmiş olup konuya ilişkin açıklama yapma gerekliliği hâsıl olmuştur. Asrın felaketi olarak nitelendirilen afet sonrası yaşamını kaybeden sağlık çalışanlarımıza, hasta ve refakatçilerine Yüce Allahtan Rahmet dilerim mekanları cennet olsun,İl müdürümüzün çalışmalarındaki hassasiyeti ve bu konulardaki mücadelesini biliyoruz evet acımız büyük ancak zamanla soruşturmalar neticesinde ortaya çıkacak olan bir konuyu bugün maalesef üzülerek görüyoruz ki siyasi linç kampanyasına çevirmek hak mücadelesi değildir. Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir İl müdür yardımcılığı yapmış bir Şube Başkanı olarak İl Müdürümüzün bu konulardaki hassasiyetine bizzat şahidim. Acımız büyük hepimiz bu acıyı yaşadık ancak acı ile öfkeyi,öfkelenip kin duymayı. Kin duyup hak arama mücadelesini birbirine karıştırıp haksız,mesnetsiz, iftira niteliğinde suçlamalar üzülerek ifade etmek isterim ki acıyı kullanıp mağduru oynayıp öc alma hâli hastalıklı bir dışavurumdur. Acınız acımızdır samimi Hak arama mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız tek bir şartımız var Lütfen Acıyı siyasete alet etmeyin.
BU SÜRECİ ATLATACAĞIMIZA İNANCIM SONSUZDUR
İnancımızı yitirmeden, soğukkanlılığımızı ve sükunetimizi kaybetmeden çok daha iyi bir şekilde bu süreci atlatacağımıza olan inancım sonsuzdur. Zeytindalı harekat bölgesinde Mehmetçiğimizle omuz omuza cefakarca emek vermiş, küresel bir salgın olan COVİD-19 döneminde gece gündüz fedakarlık göstermiş, 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ili etkileyen yüzyılın afeti Maraş / Pazarcık depreminde sabahın ilk saatinde Hastanede yaralı vatandaşlarımıza bizzat müdahale etmiş bir sağlık müdürüne karşı yapılan bu tip paylaşımların insanlar tarafından da artık kabul görmediği, değerler bütünü açısından da ayrıca hiçbir kefeye girmeyecek bu tip haberlerin ana mantığının çamur at izi kalsın olduğunu ne yazık ki görmüş bulunmaktayız. Konunun her açıdan da takipçisi olacağımızı siz değerli kamuoyu ile paylaşmak isteriz” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli