“Teksöz: Babalar Gününüzü Candan Kutluyorum”

“Teksöz: Babalar Gününüzü Candan Kutluyorum”

ABONE OL
20 Haziran 2021 12:09
“Teksöz: Babalar Gününüzü Candan Kutluyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Babalar Günü, ülkemizde ve dünyanın pek çok ülkesinde her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü babaların onuruna kutlanan özel bir gün. Ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı,  gösterdikleri özverilerle bir fedakarlık timsali olan babalarımız, sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturur.  

Üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde anneler gibi çok önemli bir rol oynamaktadır.

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, bilinçli, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babalarımızın büyük sorumlulukları ve görevleri vardır. Bir fedakarlık timsali olan babalar, büyük bir özveri ile evlatlarına ömür boyu maddi manevi her türlü desteği veren ve kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen büyük insanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin babaları başta olmak üzere çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babalarımızın bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum dedi.

En az 10 karakter gerekli