Teksöz: Esnafımızın 24 saat emrindeyiz

Teksöz: Esnafımızın 24 saat emrindeyiz

ABONE OL
8 Aralık 2021 21:04
Teksöz: Esnafımızın 24 saat emrindeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnaf temsilcileri ile görüşmeler yaparak esnafın sorunlarını dinledi.

 
24 saat esnafın emrindeyiz diyen Teksöz, bu kapsamda; Reyhanlı şoförler ve Otomobilciler odası başkanı ve HESOB yönetim kurulu üyesi Ali Bayır ve İskenderun şoförler ve Otomobilciler odası başkanı ve HESOB başkan vekili Erol Akın, Defne Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Murat Karataş, Defne Harbiye Kooperatifi Başkanı Semir Öztürk ve Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Şefik Kılınç’ı ziyaret ederek gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.


TEKSÖZ: GENEL KONULARI İSTİŞARE ETTİK


Esnafın 24 sat emrinde olduğunu kaydeden Teksöz, temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Reyhanlı şoförler ve Otomobilciler odası başkanımız ve HESOB yönetim kurulu üyesi Ali Bayır ağabeyimiz birliğimizi ziyaret etti. Reyhanlı esnafımızın genel konularını istişare ettik.

İskenderun şoförler ve Otomobilciler odası başkanımız ve HESOB başkan vekilimiz Sayın Erol Akın ağabeyimle birlikte esnaf ve sanatkarlarımızın genel konularını istişare ettik. Defne Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Murat Karataş, Defne Harbiye Kooperatifi Başkanı Semir Öztürk ve Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Şefik Kılınç’ı ziyaret ederek gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunduK” ifadelerini kullandı.
Başkan Teksöz’e ziyaretlerde Başkan Teksöz, Ganim kıt ve Şakır Batma da eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli