“Teksöz: Hatay’ın kaderi bu olmamalı”

“Teksöz: Hatay’ın kaderi bu olmamalı”

ABONE OL
23 Eylül 2021 19:45
“Teksöz: Hatay’ın kaderi bu olmamalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, yağışların ardından göle dönen Hatay’ın kaderinin bu görüntüler olmaması gerektiğini dile getirdi.

Yağmurdan önce yetkililerin önlem almaları gerektiğini belirten Teksöz, yağmurdan sonra da yetkilileri sahaya davet ederek vatandaşların ev ve işyerleri ile yolları bir an önce sulardan arıtmalarını istedi.

Başkan Teksöz, yaptığı açıklamada, “HATSU lütfen, Hepinizi sahaya davet ediyoruz. Esnaf perişan durumda. Sanayi sitemizin durumu bu. Antakya Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi alt yapısı 25 yıl önce tamamlandı. Sanayi Sitesi çevresinde yapılaşma ve betonlaşmanın artması alt yapıyı yetersiz bırakmıştır.

HATSU tarafından konunun yeniden değerlendirilerek altyapının yeniden projelendirmesi uygun olacaktır. Tarihi uzun çarşı uyardık yazdık söyledik. Bakın kış geliyor esnafın kaderi bu olmamalı dedik. Maalesef yazdığımız yazıda burada cevapta burada ne diyelim daha. Vallahi bu esnafa günah ve yazık. Bu ıstıraba son verelim. Çalışmaları yeniden masaya yatıralım” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YAPAR ÇALIŞMALARA KATILDI

Yeni Sanayi Sitesi’nde yoğun yağışlar dolayısıyla tıkanan yolda rögar açma çalışmalarına bizzat katıldı. Başkan Yapar, elleriyle tıkanan kanalı açarak yağmur sularının kanalizasyona akmasını sağladı. Diz boyuna yetişen sular dikkat çekerken Yapar’ın görüntülerini sosyal medya hesabında yayınlayan Teksöz, “Oda başkanlarımız sahada. Antakya mobilyacılar odası başkanımız Mehmet Ali Yapar ve diğer bütün oda başkanlarımıza sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. Kimse merak etmesin yetişebildiğimiz kadar sahadayız. Örnek olmak mesaj vermek bence önemli. Allah hepinizden razı olsun” dedi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli