Cumhurbaşkanı Erdoğan Sevdalısı Ömer Faruk Temel, Şehit Aileleriyle Bir Araya Geliyor Hatay’da AK Parti’nin sembol isimlerinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığıyla tanınan Ömer Faruk Temel, “Terörsüz Türkiye” temalı ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Temel, şehit ailelerini yalnız bırakmayarak onların acılarını paylaşıyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak’ın selamlarını iletiyor. Ziyaretler kapsamında Başkan Yumuşak tarafından gönderilen hediyeler de ailelere takdim ediliyor.
“TEK HEDEFİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ OLAN BU VATANA SAHİP ÇIKMAKTIR”
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Temel, Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: “Terörsüz bir Türkiye için şehit ailelerini ziyaretlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Şehit ailelerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Reyhanlı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Salman Yumuşak’ın selamlarını iletip, belediye başkanımızın gönderdiği hediyeleri takdim ediyoruz.”
“BU GURUR BANA YETER”
Temel, Hatay’da “Terörsüz Türkiye” ziyaretlerini başlatan ilk ve bu misyonu sürdüren tek kişi olmanın gururunu yaşadığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımız ve dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmaktan büyük onur duyuyorum. Bizim tek hedefimiz; şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak, vatanımızın bütünlüğünü korumak ve terörün kökünü kazımaktır.”
Temel, vatandaşlar tarafından büyük takdir toplayan bu anlamlı ziyaretlerin, önümüzdeki günlerde Hatay’ın diğer ilçelerinde de devam edeceğini bildirdi.
GENEL
15 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025