“Temel: Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlarım”

“Temel: Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlarım”

ABONE OL
21 Temmuz 2021 17:53
“Temel: Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlarım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hizmet-İş Sendikası Kadın Komite Başkanı Sevda Temel, Kurban Bayramı mesajında, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Temel mesajında, “Birlik ve beraberliğin, teslimiyet ve fedakarlığın simgesi olan Kurban bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban, ihtiyacı olana el uzatmak, muhtaçların hanelerine sevinç getirmek, dayanışmak ve yüz güldürmektir.

En zor günlerimizde birbirine yardımcı olmayı görev bilen, vicdanı ve vefayı en önemli erdem kabul eden bir toplumun fertleri olarak bu bayramı da birlik ve dayanışma içerisinde geçireceğimize inanıyorum.

Bayramlar, aynı zamanda bir araya gelme, hasret giderme zamanlarıdır. Ancak içerisinden geçtiğimiz pandemi döneminde tedbiri elden bırakmadan sevdiklerimizi düşünerek geçirmeliyiz. Tüm vatandaşlarımızdan bunun bilincinde olarak hareket etmesini beklemekteyiz.

Kurban Bayramı vesilesiyle canını vatanın bekası için feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, kıymetli hemşerilerime ve milletimize Cenab-ı Hak’tan sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli