"Tertemiz bir Antakya için Çalışıyoruz"

"Tertemiz bir Antakya için Çalışıyoruz"

ABONE OL
24 Ocak 2021 14:50
"Tertemiz bir Antakya için Çalışıyoruz"
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, başkanlığa seçildiği dönemde tertemiz bir Antakya oluşturmak için ekiplerine gece gündüz demeden çalışma ve Antakyalılara yakışır bir Antakya oluşturma talimatı verdi. Bu talimat gereği Antakya Belediyesi’ne bağlı temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri ve destek hizmetleri Müdirlüğü ekipleri Antakya’nın tertemiz hale gelmesi için sokağa çıkma yasağında da durmadan dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda ekipler 600 Konutlar ve Kanatlı Mahalleleri’nde dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi. Program dahilinde gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışması ile vatandaşların toplu olarak bulunduğu alanlar temizlendi. Koronavirüs ile mücadelede olmazsa olmaz çalışmaların başında gelen dezenfeksiyonda insan sağlığına zararı olmayan kimyasallar kullanıldı. 600 Konutlarve Kanatlı Mahallesi’nin yanı sıra planlanan çalışmalar dahilinde Antakya genelinde çöp toplama ve temizlik çalışmaları da rutin şekilde sürdürüldü.
BAŞKAN YILMAZ: HER ŞEY ANTAKYA İÇİN
Çalışmaları baştan sona büyük bir titizlikle koordine eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Amacımız Antakya’mızın Antakyalılara yakışır hale getirilmesidir. Bu anlamda asli görevlerimizi eksiksiz şekilde yerine getirmeye devam ediyoruz. Koronavirüs ile mücadele kapsamında destek hizmetleri ekiplerimizin yoğun mücadelesi ile Antakya’da dezenfekte edilmemiş hiçbir mahalle, hiçbir sokak kalmayacak. Çalışmalarımızı Antakya’mız için sürdürüyoruz. İnanıyorum ki yaptığımız çalışmalar Antakya’mıza değecektir. Her şey Antakya’mız için” ifadelerini kulandı.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A VE EKİPLERE TEŞEKKÜR
Sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonunda Antakya genelinde çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarından memnun olan vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, “Bizler evlerimizde yasak kurallarına uyarken, Antakya Belediyesi ekipleri her imkan ve şartta çalışmalarını sürdürüyor. İnsanların sağlığı için her alan dezenfekte ediliyor, çöpler toplanıyor, temizlik çalışmaları eksiksiz olarak yapılıyor. Vatandaşların sağlığı için cansiperane şekilde çalışan başta Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve tüm Antakya Belediyesi personellerine teşekkür ederiz. Hepsinin ellerine emeklerine sağlık” şeklinde konuştular.
ÇALIŞMALAR PLANLI ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLECEK
Antakya genelindeki çalışmaların rutin şekilde sürdürüleceği öğrenilirken, vatandaşlara da evlerinde kalarak ekiplerin işlerini kolaylaştırdıkları için teşekkür edildi.

En az 10 karakter gerekli