“Tutar: Farklılıklarımız zenginliğimizdir”

“Tutar: Farklılıklarımız zenginliğimizdir”

ABONE OL
25 Temmuz 2021 20:42
“Tutar: Farklılıklarımız zenginliğimizdir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur Sen Başkan Vekili, Bayındır Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar, Gadir-i Hum Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tutar mesajında, Yöremiz farklı kültürlerin, farklı inanışların bir arada huzur ve barış içerisinde yaşadığı, dünyanın önemli hoşgörü merkezlerinden birisi ve medeniyetlerin beşiği olup bu farklılıklar bizim zenginliğimizi oluşturmaktadır.

Bugün de bu zenginliklerimizden birisi olan ve vatandaşlarımız tarafından kutlanan Gadir-i Hum Bayramı’nın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Hatay’da asırlardır var olan karşılıklı hoşgörü ve kardeşlik iklimi, günümüz dünyasında sevgi, saygı, dostluk esasına dayanarak birlik ve beraberlik içerisinde huzurla yaşanabileceğinin en canlı kanıtı olmuştur.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan son gelişmeler saygı ve sevgiyle birlik olmayı, kardeşçe birbirimizle kucaklaşmayı başarabildiğimiz nispette güçlü olacağımızı, kendi huzur ve mutluluğumuzu, ülkemizin geleceğinde gördüğümüz takdirde, her şeyi başarabileceğimizi açıkça göstermektedir.

Bilinmelidir ki insanlığın huzur ve barış ikliminin temeli olan sevgi ve hoşgörünün bir hayat biçimi haline geldiği ilimizde kardeşlik, her daim varlığını koruyacaktır. Kentimizde yaşayan her kültür ve inançtan vatandaşımızın bayram sevinci ortak sevincimiz, hüznü ortak hüznümüz olup bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Gadir-i Hum Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli