Ülkü Ocaklarından Başkan Fatih Tosyalı’ya ziyaret

Ülkü Ocaklarından Başkan Fatih Tosyalı’ya ziyaret

ABONE OL
8 Temmuz 2021 15:47
Ülkü Ocaklarından Başkan Fatih Tosyalı’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Ülkü Ocakları heyeti, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek görevlerinde başarı dileklerini iletti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yoğun geçen çalışma temposu arasında konuklarını da ağırlıyor. Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Güven Şener ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETİR

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yapılan çalışmalar ve hizmetlerden bahsetti. Amaçlarının İskenderun’a her zaman en iyi, en güzel hizmeti vermek olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Önümüzdeki zaman zarfında yeni projelerin hayata geçeceğini dile getiren Başkan Fatih Tosyalı, ülkü ocakları başkanlarına yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı ise Başkan Fatih Tosyalı’ya görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret, sohbet ortamında sürerken, toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli