“Ülkü Ocakları’ndan MKÜ gençliğine yeni hizmet”

“Ülkü Ocakları’ndan MKÜ gençliğine yeni hizmet”

ABONE OL
25 Ekim 2021 21:48
“Ülkü Ocakları’ndan MKÜ gençliğine yeni hizmet”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alihan Döner’in İl Başkanlığını yaptığı Ülkü Ocakları, gençliğin kötü alışkanlıklardan korunarak ülkeye faydalı bireyler olması için çalışmalarını sürdürüyor. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığınca kurumsallaşma çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Odak 2023 kurularak çalışmalara başlandı.

Bu kapsamda Türk Gençliğine, odaklanma becerisi kazandırmak, akademik kariyer desteği sunmak, vizyon-misyon edindirmek ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amaçlandı.

DÖNER: AMACIMIZ TÜRK GENÇLİĞİNE HİZMET ETMEKTİR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Tarafımızca, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Odak 2023 topluluğu kurulmuştur. Topluluğumuzun kuruluş amacı Türk Gençliğine, odaklanma becerisi kazandırmak, akademik kariyer desteği sunmak, vizyon-misyon edindirmek ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktır. Topluluğun tam adı; 2023 Okuma, Diksiyon ve Akademik Kariyer Topluluğu şeklinde belirlenirken de bu amaçlar özetlenmiştir. Gayemiz; odaklanan, okuyan, algılayan, yorumlayan, harekete geçen şuurlu Türk Gençliğine hizmet etmektir. Gençlerimize topluluğumuz hayırlı olsun diyor, akademik ve sosyal hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli