Üniversiteliler Altınözü’ne hayran kaldı

Üniversiteliler Altınözü’ne hayran kaldı

ABONE OL
29 Mart 2022 09:53
Üniversiteliler Altınözü’ne hayran kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelişen ve güzelleşen Altınözü, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Muş, Van, Siirt ve Hakkari’den gelen gençleri ağırladı. Elazığ’da üniversite okuyan gençler, Altınözü’ne hayran kaldı.

  “Anadoluyuz Biz” projesi kapsamında Altınözü ilçesine gelen gönüllü gençler Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Altın Konak, Altınözü Zeytin Kafe, Altınözü Park Tandır, Vagon Kafe, Asma Köprü ve Dev Salıncak gibi tesisleri gezerek doğal güzellikleri ve ikramları eşliğinde Altınözü’nü dolu dolu yaşadılar.Gençlere Altınözü gezisinde Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre ile Altınözü Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Duman eşlik etti.

BAŞKAN SARI: HOŞ GELDİNİZ GENÇLER, BURASI SİZİNGençlere “Hoş geldiniz gençler, burası sizin” diye seslenen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Gençlerimizin tarihi ve kültürel mirasımızı tanımaları ve gönüllülük bilincini arttırıcı ve özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla ‘Anadoluyuz Biz’ kapsamında Elazığ’dan Zeytin Diyarı Altınözü ilçemize gelen gençlerimizi misafir ettik. Gençlerimiz tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri daha yakından tanıma fırsatı buldu” ifadelerini kullandı.

BELEDİYENİN HİZMETLERİNE BAYILDIMElazığ’ın Kovancılar ilçesinden gelen Elazığ Gençlik Merkezi gönüllüsü Besra Özcan, ilçeyi çok beğendiğini ve Elazığ’a dönünce çektiği fotoğrafları kendi belediye başkanına göstereceğini ifade etti. Özcan, “Altınözü gerçekten çok güzel bir ilçe. Belediyenin bu kadar güzel yatırımlar yapmasına bayıldım. İnşallah Altınözü diğer bütün ilçelere örnek olur. Çoğu yerin fotoğrafını çektim. Kendi ilçeme gidince belediye başkanıma göstereceğim. Altınözü il gibi. Burada yaşayan vatandaşlar çok şanslı. Birbirinden güzel tesisler var. İyi ki Altınözü’ne geldim” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli