VALİ MASATLI, İŞ BANKASI HEYETİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

VALİ MASATLI, İŞ BANKASI HEYETİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

ABONE OL
13 Şubat 2025 16:31
VALİ MASATLI, İŞ BANKASI HEYETİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat Sözen, Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Utku Büyükaksoy ve beraberlerindeki heyeti makamında kabul etti.
Gerçekleşen ziyarette, İş Bankası yetkilileri Hatay’da yürütülen bankacılık hizmetleri ve bölgeye yönelik destek projeleri hakkında Vali Masatlı’ya bilgi verdi. Görüşmede, ilin ekonomik kalkınmasına katkı sunacak projeler, finans sektörüyle ilgili gelişmeler ve iş dünyasının beklentileri üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Vali Masatlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kamu ve özel sektör iş birliğinin Hatay’ın ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağladığını vurguladı. İş Bankası yetkilileri ise Hatay’daki finansal hizmetlerin daha da güçlendirilmesi için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli