“Vekil Çelik mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor”

“Vekil Çelik mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor”

ABONE OL
6 Ağustos 2021 13:44
“Vekil Çelik mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti teşkilatının AK Sultanı Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Hatay’daki mesaisine devam ediyor. Hafta içi ve haftasonu tüm mesaisini vatandaşların arasında geçiren Vekil Çelik, son üç günkü mesaisini mahallelere ayırdı. Antakya’ya bağlı Kisecik, Kuruyer ve Cumhuriyet Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluşan Çelik, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı olmaya devam ediyor. Çelik’e ziyaretlerinde AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve Antakya Kadın Kolları İlçe Başkanı Nesrin Jöntürk de eşlik etti.

MİLLETVEKİLİ ÇELİK’İ VATANDAŞLAR SEVGİ SELİ İLE KARŞILADI

Vekil Çelik ziyaretler kapsamında Cumhuriyet mahallesi muhtarı Bekir Kutlu’yu, Toygarlı mahallesinin önceki dönem muhtarlarından Şaban Atalay’ı, Kisecik Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları, Kisecik mahallesi’nde ikamet eden Durmuş Özaydın’ı, Mehmet Aksoy’u, Kisecik mahalle başkanı Nihal Özaydın ile birlikte Birsen Yerali’yi, Mustafa Demirkol ve ailesini, Karlısu mahalle sakinlerinden vefat eden merhum Bekir Arzu’nun ailesini, Karlısu mahalle sakinlerinden vefat eden merhum Süleyman Kocaoğlan’nın ailesini, Karlısu mahallesinde ikamet eden Ali Yılmaz ve eşi İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Nimet Yılmaz’ı, Kuruyer mahalle muhtarı Kenan Karadeniz ile birlikte Mevlüd Duman ve ailesini, İdris Aktaş ve ailesini, Hüseyin Süral ve ailesini, Mehmet Culha ve mahalle temsilcisi Aysel Karedeniz’i, Yusuf Karadeniz ve ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlar Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’i sevgi seli ile karşıladılar.

VEKİL ÇELİK’E DURMAK YOK

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, durmadan dinlenmeden çalmadık kapı bırakmayana kadar vatandaş ve kurum ziyaretlerine devam ediyor. Vekil Çelik, beraberindeki AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen’in de eşlik ettiği programlarda Yaylacık mahalle muhtarı Lütfü Gök ile birlikte geçmiş dönem muhtarlardan Dursun Acar’ı, İsmail Keleş ve ailesini, Mehmet Keleş ve ailesini, Suphi Keleş ve ailesini, Hayati Yaşar Küçük ve ailesini, Kenan Doğu ve ailesini, Halit Eke ve ailesini ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile birlikte Hayvan pazarı esnafını ziyaret etti. Çelik, ziyaretlerine Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı da ziyaret etti.

Rektör Kaya ile gündeme yönelik konularda istişarelerde bulunan Çelik, misafirperverliği için Rektör Kaya’ya teşekkür etti. Ziyaretler, günün anısına çekilen fotoğraflarl sona erdi.

YAYLADAĞI’NDAN YANGIN BÖLGELERİNE YANIK İÇİN İLAÇ GÖNDERİLDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Yayladağı’nda oldukça anlamlı bir bağış kampanyasına katıldı. Yayladağı’nda üretilen kantaron yağları yangınların sürdüğü alanlara yanık tedavisinde kullanılmak üzere bağışlandı. Vekil Çelik, bu anlamlı bağış ile ilgili açıklamasında, “Orman yangınlarından etkilenen bölgelere yardım elimizi uzatıyoruz. Ülkemizde devam eden orman yangınlarından etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak, bir nebze de olsa yaralarını sarmak adına Muğla’nın Köyceğiz ilçesine 5 bin kullanımlık el yapımı kantaron yağı/kremi gönderdik. Yanık ve yara tedavisinde kullanılan yağ ve kremlerin hazırlanmasında emeği geçen Yayladağı Kadın Kooperatifimize ve Halit Türkeş isimli vatandaşımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Yangın bölgesine yönelik yardımlaşma faaliyetlerimiz sürecektir” ifadelerini kullandı.

EMRULLAH GÜLEN: NECİP MİLLETİMİZE MİNNETTARIZ

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, ziyaretlerde kendilerine evlerini açan ve son derece nazik şekilde ağırlayan vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Gülen, her mahalle her hane ziyaretinde vatandaşların kendilerini büyük bir muhabbetle karşıladığını belirterek, “Necip milletimiz her zaman olduğu gibi bol gönüllülüğünü gösterdi. Bizlere hanelerini açtı, güler yüzle karşıladılar. Bizim milletimiz kapısına gelen herkesi misafirperverlikle karşılamıştır. Bizler sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamıyla gittiğimiz her yerde aynı şekilde karşılandık. Bu millet devletine, reisine bağlıdır. Allah bu milletin bağlarını kopartmasın. Hainlere ve işbirlikçilerine de fırsat vermesin. Bizleri hanelerine misafir eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik durmadan, dinlenmeden kutlu davada çalışmalarını sürdürüyor. Biz de ona elimizden geldiğince yol arkadaşlığı yapıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli