Voleybolun sultanlarından Özyurt’a ziyaret

Voleybolun sultanlarından Özyurt’a ziyaret

ABONE OL
11 Ocak 2023 22:22
Voleybolun sultanlarından Özyurt’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rasus kimya bayan voleybol takımı Antrenörü Mehmet Bekmez, kulüp genel menajeri Mehtap Baştürk ve takım oyuncuları, Özyurt Silah Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt’u ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette, Serdar Özyurt Rasus kimya bayan voleybol takımını yakından takip ettiğini belirterek 1. Lig yolunda kulübe başarılı dileklerini iletti. Maddi ve manevi her türlü desteği sağlayacağını belirten Özyurt, Hatay’ın sultanlarına 1. ligin yakışacağını ifade etti.
BEKMEZ’DEN ÖZYURT’A TEŞEKKÜR
Takım Antrenörü Mehmet Bekmez yaptığı açıklamada, “Bizleri makamında ağırlayan samimi, içten sohbetleri ve yakın ilgileri için Özyurt Silah Sanayi A.Ş yönetim kurulu başkanı Serdar Özyurt’a teşekkür ederim. Biz de kulüp olarak serdar Özyurt gibi ülkemize Milletimize ve savunma sanayisine büyük değerler katan ve bundan sonraki süreçte Hatay’ımıza en büyük mühimmat fabrikasını kazandırarak, ilimizin gençlerine iş olanaklarını artıracak olması takdir ediyoruz. Kulübümüze vermiş olduğu desteklerden dolayı özellikle teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞTÜRK: HATAY ORTAK SEVDAMIZ
Kulüp menajeri Mehtap Baştürk de; “Ben kulüp genel menajeri olarak başkan Erdal Sahillioğlu ve şahsım adına bizlere evini açıp, takımımız hakkındaki her konuda istişare ettiği, can-ı gönülden bizleri dinlediği, her daim manevi desteğini bizden esirgemeyeceğini, ortak sevdamız Medeniyetler Şehri Hatay’ımız için bizimle yan yana can cana olacağını belirten sözleriyle bizi daha çok güçlendirdiği için; Serdar Özyurt’a teşekkürlerimizi sunarım” dedi.
İyi dilek ve temennilerin sunulmasının ardından ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli