Yavuz: “Sizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz”

Yavuz: “Sizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz”

ABONE OL
27 Temmuz 2021 10:41
Yavuz: “Sizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Kırıkhan ilçe divan toplantısında yaptığı konuşmada Belediye olarak yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Başkan Yavuz yaptığı konuşmada; “Büyükşehirden 169 milyon talep geldi yollar için. Borçlanma talebinde bulundu. Bizim kontrolümüzde olmak şartıyla Büyükşehir’e toplamda 200 milyon borçlanma yetkisi verdik. Bizim verdiğimiz yetkiyle 40 Km. sıcak asfalt yapılacak Kırıkhan’ımıza.

Yalangoz’dan – Kaletepe’ye kadar 11.5 Km., Baldıran –  Özkızılkaya’yı Reyhanlı yoluna kadar 11 Km., Aleybeyli- Telbizek yolu, Saylak – Balarmudu, Kodallı yolumuz hayırlı olsun. Karaelmaslı yolumuz hayırlı olsun. Karataş, Delibekirli, Arkıtça yolu. Biz Belediye olarak Büyükşehir Belediyesine ait olmasına rağmen Özsoğuksu Mahallemize 4 Km. yolumuz bitti. Hayırlı olsun. Topboğazı yolunu en kısa zamanda yapacağız inşallah. Milletvekilimiz Doç Dr. Hüseyin Yayman’dan Allah (c.c.) Razı olsun. İçişleri Bakanlığımızdan kaynak çıkarttı. Bu yıl 50 – 55 Km. sıcak asfalt yapacağız inşallah. SATHİ ASFALTLARIMIZ; Çorum : 4 Km. Çift Kat, Eşmişek yayla yolu 5 Km. Hayırlı olsun. Büyükşehir Belediyesine ait olmasına rağmen Baldıran, İçada ve Kurtlusoğuksu mahallelerimize sıcak asfaltları belediye olarak biz yaptık. Çamsarı, Danahmetli, Güzelce, Yusuflu bize nasip olacak, Ak partiye nasip olacak inşallah. Gölbaşı Mahallemize 12 dönüme yeni mezarlık yaptık.

MİLLET BAHÇEMİZİN SÖZÜNÜ VERİYORUM

256 Km. içme suyu şebekesinin değişimi için 25 Bin Euro A.B Fonlarından Hatay Büyükşehir Belediyesine para getirdik. Büyükşehir Belediyesi 25 kuruş dahi ödemeyecek. Su şebekesinin değişimi esnasında bozulacak olan yolları 2 ay içerisinde yapacağız. 100 Km.’ de kaldırımlar değişecek. Doğalgaz abonemiz 12 bin oldu. Doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. Gölbaşı Gölü DOĞAKA projesiyle 1 Milyon 950 bin TL. Bir aya kadar Gölbaşı Gölü projemize başlayacağız inşallah. Organize Sanayi Bölgemizin bir yıl içerisinde bacası tütecek inşallah. Ve 2000 kişiye iş verilecek. Allah (c.c.) Razı olsun Mustafa Varank Bakanımızdan. Parke çalışmalarımız Özkızılkaya’da devam ediyor. Gölbaşı Mahallemize düğün salonu yaptık. 2 Hafta sonra Millet Bahçesi projemizin müjdesini veriyorum. Mobilyacılar sitemizi kazandırıyoruz. 200 iş yeri ile Kırıkhan’ın kaderini değiştirecek proje. Kültür Merkezimiz onay aldı. 2023’e kadar hizmete sunuyoruz. Saydığımız bütün hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletvekilimiz Doç. Dr. Hüseyin Yayman’a, ilgili Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese şahım ve ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli