Yayladağı’nda tarih yeniden yazılıyor

Yayladağı’nda tarih yeniden yazılıyor

ABONE OL
6 Eylül 2022 21:40
Yayladağı’nda tarih yeniden yazılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı’nın başarılı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile ilçe tarihi yeniden yazılıyor.


Her gün birden fazla proje ve hizmetin hayata geçtiği Yayladağı’nda her gün farklı projeler boy gösteriyor. Her geçen gün bir projenin temelini atan Başkan Yalçın, bakir Yayladağı’nı kalkındırmaya devam ediyor. Başkan Yalçın, gün içinde Yayladağı kent stadının zemininin sentetik çime çevrilerek stadyum kapasitesinin arttırılması çalışmalarını denetledi.

Aynı gün içinde Yayladağı’nın kaderini değiştirecek olan dalış akademisinin temelini atan Başkan Yalçın, son dönemin en başarılı başkan performansına imza atıyor. Hatay’ın son dönemdeki yıldızı olan Başkan Yalçın gerçekleşen projelerle ilgili yaptığı açıklamada; “Futbol Sahamızın Sentetik çime dönüştürülmesi, Profesyonel Aydınlatma, 480 kişilik Tribün, Hakem ve Sporcu Odaları, İlçemizde yapımına başlanan Futbol Sahası Projemiz gençlerimize hayırlı uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız M. Muharrem Kasapoğlu’na , Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.


DALIŞ AKADEMİSİNİN TEMELİ ATILDI
Hatay Valiliği – Yayladağı Belediyesi – DOĞAKA ortaklığında Karamağara bölgesinde yapılan Dalış ve Yat Turizminin geliştirilmesi için 1. Etap Dalış Akademisi Projesi kapsamında yapılacak olan tesisimizin temelini, Kaymakamımız Ömer Faruk Gökçe, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Jandarma Komutanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte attık. Proje ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Başkan Yalçın’ın çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı.

En az 10 karakter gerekli