“Yeşildal, Yayladağı’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu”

“Yeşildal, Yayladağı’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu”

ABONE OL
16 Haziran 2021 21:21
“Yeşildal, Yayladağı’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, temaslarda bulunmak üzere gittiği Yayladağı’nda büyük teveccühle karşılandı. Kamu kurum amirleri, esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Yeşildal, her durağında yoğun ilgi gördü. Başkan Yeşildal’a Yayladağı temasları boyunca il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen eşlik etti. Heyet ilk olarak Yayladağı Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Yalçın, Yeşildal ve beraberindekilere çalışmalarla ilgili brifing verdi. Başkan Yeşildal, Yayladağı’ndaki çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek çalışmalarında Yalçın’a ve tüm personele başarılar diledi.

YAYLADAĞI’NDA İSTİHDAM MERKEZLERİNE ZİYARET

Başkan Yeşildal, Yayladağı ziyaretleri kapsamında istihdam yaratan merkezleri de ihmal etmedi. Yeşildal, bu kapsamda, Yayladağı İnovatif Tarım ve Çilek Yetiştirciliği Üretim ve Pazarlama kooperatifi, Yayladağı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Yayladağı Kadın Kooperatifi ve Yayladağı Ziraat Odası’nı ziyaret ederek oda temsilcilerinin sorunlarını dinledi.

YEŞİLDAL’DAN İSTİHDAM VURGUSU

Yayladağı gibi bir ilçede özellikle çilek ve mantar üretiminde yaratılan istihdamın takdire şayan olduğunu belirten Başkan Yeşildal, “Yayladağı ilçemiz özellikle son 2 dönemde atılan adımlarla ismini herkese yeniden hatırlattı. Önceden göç veren ilçemiz bugünlerde gençlerin geri dönüp toprağını ektiği, aile yadigarı evlerini onardığı anlara şahit oluyor. Bu anlamda taşı toprağı bereket fışkıran ilçemizde yaratılan bu istihdam en çok beni mutlu etmektedir. Buna katkıda bulunan tüm STK ve oda başkanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Yayladağı bizim gözbebeğimiz. Bizi hiçbir zaman desteklemekten geri durmadılar. Eminim ki bundan sonra da Yayladağı hep destek tam destek diyecek ve önümüzdeki seçimlerde güçlü şekilde AK Parti’nin safında olacaktır. Genç ve dinamik bir başkanımız var. Kendisini her zaman destekledik. Vekillerimiz aracılığıyla Ankara’da hangi proje varsa hızlı şekilde ödeneğini çıkarttık. Bundan sonra da Yayladağı ihya olacağı projelerle buluşacaktır. Ben bizleri burada tüm sıcaklığıyla karşılayan başta halkımız olmak üzere Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın ve İlçe Başkanımız Doğan Gürlen’e ve tüm refakatçilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yeşildal, ziyaretler kapsamında ilçe merkezinde bulunan çarşıda işyeri bulunan esnafları ve alışveriş yapan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Adem Yeşildal, diğer ilçelere de ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli