“Yılmaz: Antakya Halkının Memnuniyeti bizim için gurur vesilesidir”

“Yılmaz: Antakya Halkının Memnuniyeti bizim için gurur vesilesidir”

ABONE OL
16 Haziran 2021 23:11
“Yılmaz: Antakya Halkının Memnuniyeti bizim için gurur vesilesidir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın hizmetleriyle her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden Antakya’nın mahalleleri asfaltla buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla, ekipler tarafından Kışlasaray, Güllübahçe ve Haraparası Mahalleleri’nde yapımı tamamlanan asfalt çalışması AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz tarafından yakından incelendi.

Antakya’ya başkan olduğu günden bu yana her gün farklı hizmeti vatandaşla buluşturan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çalışmalarda emeği geçen tüm ekibin hazır bulunduğu ziyarette tüm personele teşekkür ettiler.

YILMAZ: ONLARIN MEMNUNİYETİ, BİZİM İÇİN GURUR VESİLESİDİR

Mahalleleri asfalt ile buluşturmaya devam ettiklerini belirten Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, “Altyapısı tamamlanan tüm mahallelerimizde öncelik sıralamasına göre asfalt çalışmalarımız gerçekleşmeye devam ediyor. Bugün de Kışlasaray, Güllübahçe ve Haraparası Mahallelerimizde tamamlanan asfalt çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Biz halkımıza verdiğimiz söz gereğince hizmet üretmeye devam edeceğiz. Gördüğümüz kadarıyla halkımız da hizmetlerimizden son derece memnun. Onların memnuniyeti, bizim için gurur vesilesidir. Biz bu bilinçle halkımızın hak ettiği asfaltı, yolu, parkı, tesisleri hayata geçireceğiz. Tek sevdamız olan Antakya için durmadan çalışacak, halkımızı memnun etmeye devam edeceğiz. Asfalt çalışmamız mahallelerimize hayırlı olsun. Antakya’mız için daha yapacağımız çok iş var” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal da çalışmaların Antakya halkına hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Yeşildal ve Başkan Yılmaz, incelemelerin ardından vatandaşlarla da sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinlediler.

En az 10 karakter gerekli