“Yılmaz: Gadir-i Hum bayramını canı gönülden kutluyorum”

“Yılmaz: Gadir-i Hum bayramını canı gönülden kutluyorum”

ABONE OL
25 Temmuz 2021 19:44
“Yılmaz: Gadir-i Hum bayramını canı gönülden kutluyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz, Gadir-i Hum Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yılmaz mesajında, Toplumsal ve kültürel hayatımızda önemli bir yer edinen ve mukaddes değere sahip bayramlardan biri olan Gadir Hum Bayramı; Hatay’ın sevgi, hoşgörü ve barış köklerinden dünyaya uzanan en güçlü dallarından birini temsil etmektedir.

Zengin kültürüyle bütün insanları harmanlayıp, kucaklayan ülkemizde başta Hatay olmak üzere birçok ilde kutlanan Gadir Hum Bayramı Hz. Ali’nin “İnsan dün bir tohumdu, yarın toprak olacak” sözü ışığında hoş geçinmenin aklın yarısı olduğunu her daim hatırımızda tutmanın anlam ve kıymetini bizlere hatırlatır.

Birliğimiz, beraberliğimiz ve dini kültürümüz açısından büyük önem arz eden Gadir-i Hum Bayramı’nı can-ı gönülden kutlar, bu anlamlı bayramın ülkemize ve bütün insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü sevgi ve saygı emarelerine vesile olmasını ve bu güzel tablonun her fırsatta ön plana çıkarılmasını temenni ederek en derin sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.

En az 10 karakter gerekli