Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’ın Defne ilçesinde düzenlenen mitingde coşkulu bir kalabalıkla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingde, Hatay’ın yeniden inşa süreci ve şehrin karşı karşıya kaldığı zorluklar gündeme geldi.
CHP milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanlarının da katılım sağladığı mitingde, Genel Başkan Özel, Hatay’ın geleceği için atılması gereken adımları vurgulayan bir konuşma yaptı. Kalabalık, Özel’in sözlerini büyük bir ilgiyle dinledi.

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, miting sonrasında yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve il-ilçe başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım” dedi. Başkan Özgün, Defne Belediyesi olarak Hatay’ın yeniden ayağa kaldırılması için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

GENEL
01 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
01 Aralık 2025GÜNDEM
01 Aralık 2025GÜNDEM
01 Aralık 2025GÜNDEM
01 Aralık 2025GÜNDEM
01 Aralık 2025GÜNDEM
01 Aralık 2025
1
Başkan Güzel başarılı öğrencileri ağırladı
1980 kez okundu
2
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DEFNE KOZA EVİ’NE ANLAMLI ZİYARET
1897 kez okundu
3
DEFNE 2013 SPOR’UN İSMİ DEĞİŞTİ
1639 kez okundu
4
Hatay’da freni boşalan vinç dehşet saçtı: 4 ölü, 4 yaralı
1356 kez okundu
5
Defne’ye merdivenli sokaklar yapılıyor
1271 kez okundu