Hatay Büyükşehir Belediyesi, 15 ilçede ulaşım ağını daha modern hale getirmek trafik akışının sağlıklı ve güvenli bir şekilde sağlanması hedefleriyle çalışmalarını sürdürüyor.
HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Defne Hancağız ve Karşıyaka Mahallelerinde sathi kaplama çalışması yaparak yolları daha modern hale getirip vatandaşların hizmetine sundu. Ekipler, Hancağız ve Hüseyinli Mahallelerini birbirine bağlayan 4500 metrelik yolda sathi kaplama çalışmasını tamamlarken Muhtar Alican Güzel yolun TOKİ konutları güzergahında olduğundan dolayı ağır tonajlı araçlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılarak deforme olduğunu ve ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşandığını Büyükşehir Belediyesinin taleplerine duyarlılık göstererek hızlıca harekete geçip yolu sathi kaplama çalışmasıyla güvenli hale getirdiğini ifade etti. Muhtar Güzel, “TOKİ çalışmaları devam ettiği için yolun beton asfalt yapılmasını doğru bulmadık. Bu sebeple şimdilik sathi kaplama yapıldı ama ilerleyen süreç için beton asfalt sözünü aldık. Başkan Mehmet Öntürk seçim öncesi verdiği sözleri yerine getiriyor. Kendisinden memnunuz. Daha güzel şeyler olacağına da inanıyoruz.” dedi.
Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferec Bekmez ise 1300 metrelik yolda 20 yıldır herhangi bir düzenleme yapılmadığına ve bu çalışmanın Başkan Öntürk’ün seçim sözlerinden biri olduğuna dikkat çekerek Büyükşehirin başka hizmetlerini de göreceklerine olan inancını ifade etti. Mahalle muhtarları ve sakinleri çalışmalarından dolayı Başkan Mehmet Öntürk ve HBB personellerine teşekkürlerini ileti.

GENEL
12 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025
1
Başkan Güzel başarılı öğrencileri ağırladı
1989 kez okundu
2
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DEFNE KOZA EVİ’NE ANLAMLI ZİYARET
1908 kez okundu
3
DEFNE 2013 SPOR’UN İSMİ DEĞİŞTİ
1671 kez okundu
4
Hatay’da freni boşalan vinç dehşet saçtı: 4 ölü, 4 yaralı
1364 kez okundu
5
Defne’ye merdivenli sokaklar yapılıyor
1280 kez okundu