Hatay’ın Hassa ve Payas ilçelerinde hayırsever bir iş adamı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ‘nın belirlediği öksüz, yetim ve muhtaç ailelerinin çocuklarına bayram hediyesi giysi dağıttı.
İhtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek amacıylae bayram öncesi giysi yardımı için harekete geçen Mehmet Sabit Eren isimli Hataylı hayırsever iş adamı Hassa ve Payas ilçe kaymakamlıklarını ziyaret ederek Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın belirleyeceği öksüz, yetim ve muhtaç ailelerinin çocuklarına ayakkabı ve giysiden oluşan yardımında bulunmak için destek istedi.
Hassa ilçesinde 252, Payas ilçesinde belirlenen 100 öğrenciye hayırsever iş adamı Mehmet Sabit Eren, çocukları Ahmet ve Ertan ile birlikte Sosyal Yardımlaşma Vakfı personelleriyle çocukları ziyaret ederek bayram öncesi hediyelerini dağıttı. Hediyelerini alan çocuklar mutluluklarını teşekkür ederek dile getirdiler.
İHA

GENEL
07 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025
1
HASSA’DA DEPREMDE YIKILAN CAMİNİN TEMELİ ATILDI
4167 kez okundu
2
TIRLA ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
2078 kez okundu
3
Vali Doğan Hassa’da incelemelerde bulundu
1288 kez okundu
4
“Hassa’da işçi personelin yüzü güldü”
1050 kez okundu
5
HASSA’DA ÜZÜM HASADI YAPILDI
1014 kez okundu